Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις διπλού

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις διπλού

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η μέτρια έως κακή παρουσία της Αντερλεχτ έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, έχει ως συνέπεια η ομάδα να παραμένει πολύ χαμηλά στην κατάταξη και να βλέπει τις ελπίδες της για Ευρωπαϊκό εισιτήριο να μειώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης έτσι όπως έχει πάει η σεζόν μοιάζει πιο εφικτή μέσω του Κυπέλλου, θεσμό για τον οποίο έχει σήμερα υποχρεώσεις η ομάδα του Φρέντι Βερκότερεν.

Φιλοξενείται από τη Μουσκρόν, ομάδα που επίσης βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα ενώ έχει ως χαρακτηριστικό των αγώνων της το G/G. Εμπιστευόμαστε την Αντερλεχτ, η οποία υπερτερεί φυσικά βάσει ρόστερ της αντιπάλου της ενώ βλέπει και τη διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου ως μονόδρομο. Το διπλό του 2.05 στη Winmasters μπαίνει ως αυτού στο παιχνίδι μας. Για όσους αναζητούν τώρα την καλύτερη δυνατή απόδοση από το εν λόγω ματς αλλά και τα υπόλοιπα της ημέρας, μπορεί να γίνει σύγκριση αποδόσεων στοιχηματικών.

Από το Κύπελλο Βελγίου, στο Κύπελλο Ιταλίας και τη συνάντηση Καλιαρι – Σαμπντόρια. Η γηπεδούχος, που νίκησε 4-3 τη Δευτέρα την ίδια αντίπαλο και στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της Serie A. Το γεγονός πως βρίσκεται στην πρώτη 4άδα, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο. Είναι και αυτή που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για σήμερα, αφού η Σαμπντόρια αναμένεται να προφυλάξει αρκετούς βασικούς παίκτες, έχοντας ρίξει κυρίως το βάρος της στο πρωτάθλημα και το πώς θα ξεκολλήσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, αναφορικά με την παραμονή. Δίνουμε το προβάδισμα στην Κάλιαρι και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε αποδόσεις σωστού φαβορί.

Κλείνουμε με Βραζιλία και το ματς Γκρέμιο – Κρουζέιρο. Σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά η Κρουζέιρο, κινδυνεύει με υποβιβασμό και σήμερα αλλά και στο ματς που ακολουθεί για την τελευταία αγωνιστική στην Α Βραζιλίας θα τα παίξει όλα για όλα. Η Γκρέμιο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες και για τα ματς που απομένουν δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Σε μία επιλογή μεγάλου ρίσκου, επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα