Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Σεντ Ετιέν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η ευκαιρία της Σεντ Ετιέν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μία από τις κλασικές ομάδες έδρας, είναι η Σεντ Ετιέν. Παραδοσιακά στηρίζεται εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο παράγοντα στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων της. Η εντός έδρας δυναμική έχει επιβεβαιωθεί εν πολλοίς και φέτος (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα), έστω και αν η βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου τώρα, έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα σταθερά καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ακόμα και στο ματς που προηγήθηκε, όπου έδωσε τέλος σε ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, είχε καλή εικόνα, ενώ δέχθηκε το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα (ήττα 2-1 από Ρεν) στα τελευταία λεπτά.

Σήμερα επιστρέφει στο γήπεδό της για να αντιμετωπίσει τη Νις. Μία ομάδα που ως φιλοξενούμενη μετράει 6 σερί ήττες (σε όλες τις διοργανώσεις). Ασταθής γενικά σε απόδοση από αγωνιστική σε αγωνιστική και με χαρακτηριστικό το G/G. Σημαντικές απουσίες από την αμυντική γραμμή έχει να αντιμετωπίσει για σήμερα (εκτός οι Ερέλ, Ντάντε και Πελμάρ), που σε συνάρτηση με τις εκτός έδρας επιδόσεις της, δίνουν στον άσο του 2.30 στη Bet365 τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Πλην του στοιχήματος, υπάρχει φυσικά και η επιλογή στα νόμιμα online casino.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου επίσης υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, το ματς που ξεχωρίζει είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ», για πρώτη φορά ως αντίπαλος μετά την απομάκρυνσή του από τους «κόκκινους διάβολους» πέρσι. Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι Λίβερπουλ – Εβερτον, ματς από το οποίο προέρχεται η δεύτερη και τελευταία επιλογή της ημέρας.

Η Λίβερπουλ όλα δείχνουν πως φέτος θα καταφέρει αυτό που δεν έκανε πέρσι: να κατακτήσει τον τίτλο. Ακόμα και στις κακές βραδιές, η Λίβερπουλ παίρνει νίκες και αυτό είναι το κυριότερο. Αδιαπραγμάτευτη η επιθετική τακτική της, δεν αναμένεται να την αλλάξει σήμερα. Υπολογίζοντας την αγωνιστική φιλοσοφία της γηπεδούχου και τη φόρμα των δύο ομάδων, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

 

Τελευταία Νέα