Προγνωστικά στοιχήματος | Διαφορά φόρμας και ποιότητας

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διαφορά φόρμας και ποιότητας

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Από τα τέλη Οκτωβρίου, η Μπεσίκτας βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση. Οι τέσσερις σερί νίκες και το αήττητο των 6 αγώνων στο πρωτάθλημα που «τρέχει» σε αυτό το διάστημα (5 νίκες, 1 ισοπαλία ο απολογισμός της), το επιβεβαιώνουν. Η ομάδα σε αυτό το διάστημα δίνει βάρος στην άμυνα και είναι ενδεικτικό πως στα 5 από αυτά τα ματς έχει καταφέρει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της. Την Καϊσερίσπορ υποδέχεται σήμερα, μία ομάδα απέναντι στην οποία μετράει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας.

Η Καϊσερίσπορ είναι η ουραγός του φετινού πρωταθλήματος (1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες συνολικά) ενώ είναι και μία από τις ομάδες με τη χειρότερη άμυνα (25 γκολ παθητικό σε 12 ματς). Το ενδεχόμενο νίκης της Μπεσίκτας προσφέρεται πολύ χαμηλά, όμως αν συνδυαστεί με το N/G, το οποίο επιβεβαιώνει συχνά η γηπεδούχος, ανεβάζει αρκετά την απόδοση. Στο 2.05 ο άσος+N/G στη Winmasters.

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας στο στοίχημα από την αναμέτρηση Πόρτο – Πάκος Φερέιρα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Σε φόρμα η Πόρτο, η οποία παρουσιάζεται και πανίσχυρη στα εντός έδρας ματς. Είναι το σαφές φαβορί απέναντι στην προτελευταία της κατάταξης Πάκος Φερέιρα και έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει σε απόσταση... βολής την Μπενφίκα. Πάντα η Πόρτο είναι η ομάδα που έχει επιθετική προσέγγιση στους εντός έδρας αγώνες τους και ως αυτού το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης, ενώ προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Ολοκληρώνουμε με την ισοπαλία στο ματς Κάλιαρι – Σαμπντόρια για το Καμπιονάτο. Οι φιλοξενούμενοι ανεβαίνουν σταθερά σε απόδοση το τελευταίο διάστημα, για πρώτη φορά βρίσκονται πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού φέτος και αντιμετωπίζουν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Φαινομενικά το σημερινό μεταξύ τους ματς μοιάζει ισορροπημένο και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το ενδεχόμενο να μη νικήσει καμία από τις δύο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα