Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα με φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η εποχή του Ουνάι Εμερι στο Λονδίνο, έφτασε στο τέλος της. Ενάμισι χρόνο μετά, ο Ισπανός προπονητής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αρσεναλ. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και χρέη υπηρεσιακού εκτελεί ο πρώην παίκτης των «κανονιέρηδων», Φρέντι Λιούνμπεργκ. Ο Σουηδός, άρχισε την καριέρα του στην προπονητική (το 2015) από τα τμήματα υποδομής και ήταν βοηθός προπονητή του Εμερι. Στο σημερινό ματς στην έδρα της Νόριτς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Ενας ιδανικός αντίπαλος φαινομενικά για την Αρσεναλ, αφού η Νόριτς είναι προτελευταία στην κατάταξη ενώ διαθέτει και μία από τις χειρότερες άμυνες (28 γκολ παθητικό σε 13 αγώνες). Επιλογή μας το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.70 στην Interwetten.

Ένα βήμα πριν την απόλυση, βρίσκεται στην Εβερτον ο Μάρκο Σίλβα. Η εντός έδρας ήττα από τη Νόριτς (με 2-0) στην αναμέτρηση που προηγήθηκε χρονικά, έχει αυξήσει και πάλι την πίεση προς το πρόσωπο του Πορτογάλου. Κατώτερη των περιστάσεων φέτος η ομάδα, ενώ όπως επιβεβαιώνουν τα στατιστικά στοιχήματος, είναι μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Υποχρεώσεις στην έδρα της Λέστερ έχει σήμερα και το έργο της προμηνύεται δύσκολο. Η Λέστερ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού και μετράει 5 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξεκάθαρη επιλογή μας ο άσος ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο και απόδοση, μπορεί να παιχτεί και από ημίχρονο.

Στην Ισπανία τέλος, η Εσπανιόλ υποδέχεται την Οσασούνα. Η γηπεδούχος «καίγεται» για τη νίκη, που θα είναι και η πρώτη στην έδρα της, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Απέκτησε ψυχολογία μετά την ισοπαλία με την Χετάφε (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ έχοντας στο μυαλό το σημερινό ματς, προφύλαξε βασικούς στην αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ (2-2 με Φερεντσβάρος) οι οποίοι και επιστρέφουν. Κλασική ομάδα έδρας η Οσασούνα, μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα από πλευράς Εσπανιόλ, ρισκάρουμε με τον άσο.

 

Τελευταία Νέα