Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Κομβικής σημασίας ματς αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει σήμερα η Ζενίτ. Εχοντας ηττηθεί στα δύο πιο πρόσφατα ματς από τη Λειψία (2-1 εκτός, 2-0 εντός έδρας) υποχώρησε στην τρίτη θέση του ομίλου και στο -3 από τη Λυών, την οποία φιλοξενεί σήμερα.

Σύμμαχος για την ομάδα της Ρωσίας η παράδοση, με τη Ζενίτ να παραμένει αήττητη από τους Γάλλους, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία απολογισμό. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος στη σημερινή αναμέτρηση προκειμένου η Ζενίτ να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση και θα την εμπιστευτούμε, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1.98 στην Betshop. Σίγουρα η Λυών δεν μπορεί να υποτιμηθεί, είναι όμως μία ομάδα που υστερεί στα εκτός έδρας ματς ενώ έχει να αντιμετωπίσει και κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως των Ντεπάι (εξτρέμ) και Μάλκολμ (μεσοεπιθετικός).

Οι αναμετρήσεις για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν όπως είναι φυσικό από το σημερινό πρόγραμμα, ματς που είναι διαθέσιμα σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Από την κορυφαία διοργάνωση συλλόγων προέρχεται και η δεύτερη επιλογή της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος και συγκεκριμένα το διπλό της Ιντερ επί της Σλάβια Πράγας σε αποδόσεις πάνω από τον διπλασιασμό.

Η ομάδα στην οποία προπονητής από το καλοκαίρι είναι ο Αντόνιο Κόντε, έχει 2 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία απολογισμό στην Ευρώπη και βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη θέση και την Ντόρτμουντ. Η τελευταία έχει υποχρεώσεις στην έδρα της Μπαρτσελόνα, πιθανόν θα χάσει βαθμούς και έτσι η Ιντερ εφόσον νικήσει, θα τα παίξει όλα για την πρόκριση στο φινάλε και την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Καταλανούς.

Η Σλάβια Πράγας αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», για αυτό το λόγο άλλωστε και το διπλό προσφέρεται σε ικανοποιητικότατες αποδόσεις. Εμπιστευόμαστε το όνομα και το βαθμολογικό κίνητρο της Ιντερ και θεωρούμε πως είναι σε θέση να φύγει από την Τσεχία με τους τρεις βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα