Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο με Ρίβερ Πλέιτ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ρίσκο με Ρίβερ Πλέιτ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η νέα πρωταθλήτρια της Νοτίου Αμερικής θα προκύψει σήμερα, με Ρίβερ Πλέιτ και Φλαμένγκο να διεκδικούν το τρόπαιο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα (στη Λίμα του Περού) ενώ ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης είναι το γεγονός πως ο τελικός για πρώτη φορά θα είναι μονός και το τρόπαιο δεν θα κριθεί σε διπλές αναμετρήσεις, αλλά στο 90λεπτο.

Τον πέμπτο της τίτλο διεκδικεί η Ρίβερ Πλέιτ και τον δεύτερο η Φλαμένγκο. Η Ρίβερ, είναι και η εν ενεργεία κάτοχος του Λιμπερταδόρες, επικρατώντας πέρσι της Μπόκα Τζούνιορς ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον πάρει και φέτος το τρόπαιο, θα είναι η ενδέκατη κατάκτηση τροπαίου συνολικά από το 2014 με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο στην τεχνική της ηγεσία.

Η Φλαμένγκο, η οποία παραμένει γα 25 ματς αήττητη (με 20 νίκες και 5 ισοπαλίες απολογισμό) είναι η ομάδα που δίνεται ως φαβορί, όμως εμείς θα ρισκάρουμε σε ενδεχόμενη επικράτηση της Ρίβερ Πλέιτ και θα επιλέξουμε το διπλό του 3.20 στον Stoiximan. Εναλλακτικά πάντα, για όσους δεν θέλουν να στοιχηματίσουν, υπάρχουν τα φρουτάκια δωρεάν.

Από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι θα συνεχίσουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος. Πρόκειται για δύο ομάδες με σαφή επιθετικό προσανατολισμό. Συνήθως, είναι ομάδες που προσπαθούν να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό ενώ λόγω της φιλοσοφίας τους, είναι λογικό να υπάρχουν κενά στο αμυντικό κομμάτι. Η Σίτι έχει το προβάδισμα λόγω έδρας ενώ «ζυγίζοντας» τη φιλοσοφία και των δύο αντιπάλων, καταλήγουμε στο συνδυαστικό στοίχημα άσου και G/G.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με Βραζιλία και τον άσο στον αγώνα Σάντος – Κρουζέιρο. Οι εντός έδρας επιδόσεις της Σάντος και η συμπεριφορά της Κρουζέιρο στα εκτός έδρας ματς αντίστοιχα, δίνουν στον άσο τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα