Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο κίνητρο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο κίνητρο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αμείωτο, έως το φινάλε, είναι το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Β Βραζιλίας. Στην προτελευταία αγωνιστική βρισκόμαστε και υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες αναφορικά με την άνοδο αλλά και την παραμονή. Μία από τις ομάδες που έχει μεγάλη ανάγκη σήμερα το αποτέλεσμα είναι η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία έχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με τη Μπραζίλ Πελότας.

Η φιλοξενούμενη ουσιαστικά είναι και αυτή που «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθεια για άνοδο, τη στιγμή που η Πελότας είναι σχετικά άνετη αναφορικά με το στόχο της παραμονής, όπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες στοίχημα. Το κίνητρο της Ατλέτικο, είναι ουσιαστικά και ο τομέας στον οποίο οφείλεται η σημαντική πτώση της απόδοσης του διπλού.

Το διπλό στο πρώτο ημίχρονο που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στη Winmasters είναι η στοιχηματική μας επιλογή από την εν λόγω αναμέτρηση. Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που σκοράρει λίγο περισσότερο στο πρώτο μισό των αγώνων της ως φιλοξενούμενη, την ίδια στιγμή που ως γηπεδούχος η Πελότας δέχεται τα περισσότερα τέρματα στο αντίστοιχο διάστημα. Το βαθμολογικό κίνητρο και η στατιστική, αποτελούν έτσι τον στοιχηματικό μας οδηγό.

Από το ποδόσφαιρο στο μπάσκετ και την Ευρωλίγκα. Στο πρώτο χρονικά ματς η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, η Ζαλγκίρις θέλει να δώσει απαντήσεις και ο αγώνας με τους Σέρβους είναι στα μέτρα της. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να υπερασπιστεί τον άσο με χάντικαπ 8.5 πόντων, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που δεν εμπνέει σιγουριά στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται για δεύτερο κολλητό ματς στη Γερμανία. Μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου από δικές του λανθασμένες επιλογές, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Αλμπα. Στη γηπεδούχο παραμένουν οι απουσίες των σημαντικών Κάβανο (φόργουορντ) και Σίβα (πλέι μέικερ), μία ομάδα με αρκετές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός περιμένουμε να βγάλει αντίδραση και να πάρει τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα