Προγνωστικά στοιχήματος | Πρόκριση σε τιμές διπλασιασμού

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Πρόκριση σε τιμές διπλασιασμού

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Παρότι είναι η κάτοχος του Euro ενώ πρόσφατα κατέκτησε και τη διοργάνωση του UEFA Nations League, η Πορτογαλία δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2020. Η κατάκτηση του Nations League έδινε τρόπαιο και χρηματικό έπαθλο και όχι απευθείας πρόκριση. Σήμερα, στο φινάλε των προκριματικών, η Πορτογαλία έχει υποχρεώσεις στο Λουξεμβούργο και τα δεδομένα είναι απλά. Εφόσον νικήσει, παίρνει και το εισιτήριο για την τελική φάση. Ειδάλλως, θα πρέπει να περιμένει τα πλέι οφ.

Από τη στιγμή πάντως που τα πράγματα εξαρτώνται από αυτή και αντιμετωπίζει έναν από τους θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους στην Ευρώπη, η λογική λέει πως είναι σε θέση να επικρατήσει με ευρύ σκορ. Περιμένοντας από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να κυριαρχήσει από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και να θελήσει να «κλειδώσει» από νωρίς τη νίκη-πρόκριση, το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.01 στη Novibet αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά από το πρωτάθλημα της Β Ισπανίας και τον αγώνα Αλκορκόν – Μάλαγα. Πολύ πιο σταθερή η εικόνα της Αλκορκόν το τελευταίο διάστημα, αντιμετωπίζει μία ομάδα που έχει σημαντικότατες απουσίες παικτών. Επτά συνολικά απουσίες μετράει για τη σημερινή συνάντηση και οι κυριότερες απουσίες αφορούν τη μεσαία γραμμή. Λόγω έδρας, φόρμας και των απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει η Μάλαγα, δίνουμε στον άσο τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Κλείνουμε με Βραζιλία και το διπλό της Παλμέιρας στην έδρα της Μπαΐα. Η παράδοση δεν ευνοεί την Παλμέιρας, ωστόσο, η Μπαϊα θα στερηθεί σήμερα τις υπηρεσίες τριών κομβικών παικτών σε μεσαία γραμμή και επίθεση τη στιγμή που η φιλοξενούμενη «καίγεται» για την κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου. Πιστεύουμε πως η Παλμέιρας είναι σε θέση να φύγει με το διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα για πρώτη φορά μετά το 1988 (έκτοτε 4 ισοπαλίες και 8 ήττες) και επιλέγουμε με το ανάλογο ρίσκο το διπλό.

 

Τελευταία Νέα