Προγνωστικά στοιχήματος | Με την παράδοση στη Νορβηγία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με την παράδοση στη Νορβηγία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εξαιρετική παράδοση έχει δημιουργήσει η Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία, στα ματς που καλείται να αντιμετωπίσει τη Μιοντάλεν, καθώς μετράει οκτώ σερί νίκες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4-1-0 στα 5 πιο πρόσφατα που τη φιλοξένησε). Οι δύο ομάδες τίθενται σήμερα αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα της Α Νορβηγίας, μία συνάντηση που εκτός της παράδοσης, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και βάσει φόρμας αλλά και της συνολικής φετινής παρουσίας τους.

Η Μπόντο Γκλιμτ βρίσκεται στη 2η θέση (9 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της) τη στιγμή που η Μιοντάλεν είναι η ουραγός της κατηγορίας και διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες συνολικά στην κατηγορία (44 γκολ σε 24 αγωνιστικές). Ως φιλοξενούμενη τώρα υστερεί σημαντικά ενώ και δεν διανύει και την καλύτερή της κατάσταση αυτή την εποχή (4 ήττες, 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος). Επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο σε απόδοση 2.22 στον Stoiximan.

Δες εδώ τα νέα φρουτάκια του 2019

Εξαιρετική παράδοση και για τη Μίντιλαντ, η οποία για το πρωτάθλημα Δανίας υποδέχεται τη Ράντερς. Εντεκα νίκες και 1 ισοπαλία για τη Μίντιλαντ απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο από το 2015 έως και σήμερα. Και οι δύο δείχνουν σε καλή κατάσταση, η Ράντερς όμως είχε θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα. Η γηπεδούχος είναι σε θέση να το «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο, επιλογή που αυξάνει το ρίσκο και παράλληλα την απόδοση.

Κλείνουμε τις επιλογές στοιχήματος από το Καμπιονάτο και τον αγώνα Μπρέσια – Φιορεντίνα. Από τρεις σερί νίκες που την έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση προέρχεται η Φιορεντίνα, που βλέπει και πάλι να είναι εφικτός ο στόχος της Ευρώπης. Γενικά ως φιλοξενούμενη χαρακτηρίζεται από το G/G. Η Μπρέσια θα ζητήσει την πρώτη φετινή της νίκη εντός έδρας και στην επίθεση έχει τους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Λογική επιλογή το ενδεχόμενο να βρουν και οι δύο αντίπαλοι δίχτυα στο μεταξύ τους.

 

Τελευταία Νέα