Προγνωστικά στοιχήματος | Λογικά φαβορί σε Γαλλία, Ισπανία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Λογικά φαβορί σε Γαλλία, Ισπανία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε καλό χρονικά σημείο ήρθε η διακοπή των πρωταθλημάτων για τη Μαρσέιγ, καθώς μετά και την ήττα στην έδρα της Αμιάν (1-3) συμπλήρωσε 4 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-1) και υποχώρησε σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα. Είχε έτσι την ευκαιρία να ηρεμήσει και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της. Σήμερα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στις νίκες, αφού αντιμετωπίζει έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο.

Υποδέχεται το Στρασβούργο, το οποίο δεν το ευνοεί η παράδοση (3 ισοπαλίες και 8 ήττες από το 1997 στη συγκεκριμένη έδρα) ενώ πρόκειται για την ομάδα με μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις φέτος στην κατηγορία (1 ισοπαλία, 3 ήττες, κανένα γκολ ενεργητικό). Περιμένοντας και από τη Μαρσέιγ να «ξυπνήσει» αγωνιστικά και λόγω των κάκιστων εκτός έδρας επιδόσεων του Στρασβούργου, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.90 στην Interwetten.

Θετική η διακοπή κρίνεται και για την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Ισπανία. Ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2) της στοίχισε βαθμολογικά και χάλασε την πολύ καλή εικόνα της. Σήμερα έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Βαγιαδολίδ, ένα ματς που είναι διαθέσιμο σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές. Παραδοσιακά η Μπιλμπάο παρουσιάζεται πολύ δυνατή στα εντός έδρας ματς και πιστεύουμε πως είναι ακόμα μία φορά σε θέση να αξιοποιήσει τη δυναμική της έδρας και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Επιλέγουμε τον άσο.

Στη Σούπερ Λίγκα τέλος, ρισκάρουμε με το διπλό του Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του Πανιωνίου. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα του Αστέρα μέχρι στιγμής, καθώς έχει αντιμετωπίσει ΑΕΚ, τη φορμαρισμένη Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και τον επίσης εντυπωσιακό φέτος ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η θέση του στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των παικτών που διαθέτει στο ρόστερ του. Σήμερα παίζει με έναν αντίπαλο απέναντι στον οποίο υπερτερεί θεωρητικά σε όλες τις γραμμές και έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη που θα του επιτρέψει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Τελευταία Νέα