Προγνωστικά στοιχήματος | Για την πρώτη νίκη ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Για την πρώτη νίκη ο Παναιτωλικός

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Μάκης Χάβος θα κοουτσάρει τον Παναιτωλικό. Ο 50χρονος αντικαθιστά στην τεχνική ηγεσία τον Λουίς Κάστρο και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην εντός έδρας συνάντηση με τη Λάρισα, ένα ματς που φυσικά είναι διαθέσιμο σε όλες τις στοιχηματικές. Το δημιουργικό – εκτελεστικό κομμάτι είναι αυτό που πρέπει να λύσει κυρίως ο Χάβος στον Παναιτωλικό, τομέας που στοίχισε βαθμολογικά στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της ομάδας του Αγρινίου.

Σε αντίθετη φόρμα βρίσκεται η Λάρισα αυτή την εποχή και ως αυτού η διακοπή των πρωταθλημάτων θεωρητικά δεν ήρθε σε καλό σημείο. Αγωνίζεται σε μία έδρα που δεν την ευνοεί η παράδοση (2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 7 ήττες) ενώ υπάρχει η ιδιαιτερότητα του νέου προπονητή στον Παναιτωλικό. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων αλλαγή τεχνικού αλλάζει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο και κάτι τέτοιο περιμένουμε και σήμερα. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.18 στην Betshop.

Νέος προπονητής και στη Λυών, με τον Ρούντι Γκαρσιά να αναλαμβάνει και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο εντός έδρας ματς με τη Ντιζόν. Κακή η πορεία της στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν αρχίσει ήδη να στενεύουν επικίνδυνα. Πίστωση χρόνου για τον Γκαρσιά δεν υπάρχει και το μοναδικό ζητούμενο για τη σημερινή αναμέτρηση είναι η νίκη. Δεδομένα η Λυών υπερτερεί βάσει ρόστερ της αντιπάλου της. Σήμερα περιμένουμε να μπει με επιθετικές βλέψεις από νωρίς και επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο.

Το ίδιο ειδικό στοίχημα έχουμε κρατήσει και από το ματς Τότεναμ – Γουότφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Υπό πίεση ο προπονητής των γηπεδούχων, με την ομάδα να καλείται σήμερα να δείξει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν (2-7) και αυτή από την Μπράιτον (0-3) την προηγούμενη αγωνιστική. Εμφανείς αδυναμίες για τη Γουότφορντ ως φιλοξενούμενη στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να αφορά την ανασταλτική λειτουργία. Η Τότεναμ έχει την ποιότητα των παικτών στην επίθεση να δημιουργήσει πολλά προβλήματα από την αρχή του αγώνα.

 

Τελευταία Νέα