Προγνωστικά στοιχήματος | Με παράδοση η Ιντερνασιονάλ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με παράδοση η Ιντερνασιονάλ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το τεράστιο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Α Βραζιλίας, επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση στην έδρα της Σεαρά (0-1) από πλευράς Αβαΐ. Ηθελε να πάρει κάτι θετικό, αλλά δεν τα κατάφερε, δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις. Ηταν η τέταρτη ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος (έχει και 1 ισοπαλία στο διάστημα αυτό), με συνέπεια να παραμείνει σε πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά, αναφορικά με την παραμονή.

Είναι μακράν η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα ενώ μαζί με την Σαπεκοένσε, διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση (10 βαθμοί σε 12 εντός έδρας αγώνες). Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ, απέναντι στην οποία μετράει ως γηπεδούχος 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 6 ήττες στα 8 πιο πρόσφατα.

Η φιλοξενούμενη από την προηγούμενη αγωνιστική (0-0 στην έδρα της Σάντος) έχει υπηρεσιακό προπονητή και με τη σειρά της αναζητά σταθερότητα και στα εκτός έδρας ματς, σε αντίθεση με τα εντός έδρας που παρουσιάζεται πανίσχυρη. Με σύμμαχο την παράδοση και το γεγονός πως επιστρέφει από διεθνείς υποχρεώσεις ο Πάολο Γκερέρο στην επίθεση, είναι σε θέση να φύγει με το διπλό. Στο 2.10 στη Novibet το ενδεχόμενο νίκης της Ιντερνασιονάλ, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Συνεχίζουμε τις επιλογές από το στοίχημα με την ίδια κατηγορία και τη συνάντηση Σάντος – Σεαρά. Στα 5 ματς το αήττητο σερί της Σάντος (3-2-0) η οποία στα 4 από αυτά τα ματς έχει διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Η Σεαρά προέρχεται από την πρώτη νίκη της μετά από 10 ματς (7 ήττες και 3 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό), ωστόσο ως φιλοξενούμενη υστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με δεδομένο πως η Σάντος είναι ομάδα που σκοράρει πολύ στο πρώτο ημίχρονο (15 γκολ στο πρώτο έναντι 11 στο δεύτερο ημίχρονο), επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα, η Σεαρά ως φιλοξενούμενη δέχεται τα περισσότερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (10 στο πρώτο, 6 στο δεύτερο 45λεπτο).

 

Τελευταία Νέα