Προγνωστικά στοιχήματος | προϋποθέσεις διπλού για Κάντιθ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | προϋποθέσεις διπλού για Κάντιθ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Διαφορετική πορεία διαγράφουν στο φετινό πρωτάθλημα της Β Ισπανίας Μάλαγα και Κάντιθ. Η πρώτη βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού, μην έχοντας καταφέρει να αξιοποιήσει σε καμία περίπτωση τον παράγοντα έδρα (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) ενώ η Κάντιθ πρωταγωνιστεί, κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στις βαθμολογίες στοίχημα.

Είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας, παρουσιάζεται το ίδιο ανταγωνιστική και στα εκτός έδρας ματς (4 νίκες και 1 ήττα ο απολογισμός της) ενώ αυτή την εποχή βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες με πολύ δυνατούς αντιπάλους (νίκησε κατά σειρά Αλμερία, Ουέσκα και Σαραγόσα).

Στα εννέα ματς το σερί χωρίς νίκη για τη Μάλαγα, με 5 ισοπαλίες και 4 ήττες στο διάστημα αυτό, τη στιγμή που στη σημερινή αναμέτρηση έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Είναι ενδεικτικό πως μόλις 16 παίκτες θα βρίσκονται στην αποστολή εκ των οποίων μόνο οι 10 επαγγελματίες. Η Μάλαγα, ζήτησε μάλιστα την αναβολή του σημερινού αγώνα, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Τα δεδομένα μοιάζουν έτσι ευνοϊκά για την Κάντιθ να σημειώσει ακόμα μία νίκη και το διπλό του 1.97 στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων τώρα, το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς στρέφεται στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Ιταλία, ωστόσο, σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, θα πορευτούμε με το Βοσνία – Φινλανδία. Ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά ματς για τη Βοσνία, που θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις όποιες ελπίδες της. Οι Βόσνιοι παρά την απουσία του ηγέτη Τζέκο από την επίθεση είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τη δυνατή τους έδρα και να επιβεβαιώσουν τον άσο.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το G/G στο ματς Νορβηγία – Ισπανία. Η Νορβηγία «καίγεται» για το αποτέλεσμα, ενώ η Ισπανία είναι πάντα ικανή για τη νίκη, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου. Επιλέγουμε το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους ματς.

 

Τελευταία Νέα