Προγνωστικά στοιχήματος | Διαφορά ποιότητας και παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Διαφορά ποιότητας και παράδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε ρυθμούς εθνικών ομάδων βρισκόμαστε πλέον στο ποδόσφαιρο, με τις αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro 2020 να ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Με δύο επιλογές θα πορευτούμε σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος, όπου θα κάνουμε παιχνίδι με τα φαβορί.

Η Αγγλία μετράει το απόλυτο μέχρι στιγμής στον όμιλο, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Εφόσον σήμερα επικρατήσει στην Τσεχία της ομώνυμης ομάδας θα είναι και μαθηματικά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είτε σαν πρώτη, είτε σαν δεύτερη του ομίλου. Στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς επικράτησε στο Κόσσοβο με 5-3, μία αναμέτρηση που επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά την επιθετική της φιλοσοφία αλλά και τη μεγάλη ικανότητα που διαθέτει στην επίθεση.

Σε όλα τα ματς αυτής της προκριματικής φάσης έχει σημειώσει μίνιμουμ από 4 γκολ σε κάθε αναμέτρηση. Στον αγώνα με την Τσεχία στον πρώτο γύρο, επικράτησε στην έδρα της 5-0, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού σημείωσε χατ-τρικ. Ο 24χρονος επιθετικός θα βρίσκεται και σήμερα στην 11άδα, μαζί με τους Χάρι Κέιν και τον Μάρκους Ράσφορντ, παίκτες που είναι ικανοί από μόνοι τους να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους Τσέχους. Σύμμαχος για την Αγγλία και η παράδοση (2 νίκες, 1 ισοπαλία), απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί ακόμα και στην κακή του ημέρα να σκοράρει, αλλά δεν έχει την απαιτούμενη διάρκεια στην απόδοση του. Εμπιστευόμαστε την Αγγλία και επιλέγουμε τη νίκη της στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2.05 το διπλό ημίχρονο στο Pamestoixima.gr

Σε αντίστοιχη απόδοση και το διπλό ημίχρονο της Γαλλίας, στον αγώνα με την Ισλανδία, επιλογή με την οποία ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας. Μόνο νίκες μετράει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια σε αυτή την προκριματική φάση (19-4 τα γκολ). Στον πρώτο γύρο, ως γηπεδούχος, η Γαλλία επικράτησε 4-0, μία συνάντηση που φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Στα συν για τους «τρικολόρ» και η παράδοση, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία απέναντι στην Ισλανδία την τελευταία 30ετία.

 

Τελευταία Νέα