Προγνωστικά στοιχήματος | Για το διπλό η Λανς

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Για το διπλό η Λανς

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Βρίσκει ρυθμό το τελευταίο διάστημα η Λανς, όπως πιστοποίησε με τη νίκη της επί της Παρί (2-1) στο πιο πρόσφατο χρονικά ματς. Παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, προηγήθηκε νωρίς με 2-0 και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη και το τέταρτο ματς στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας που διατηρεί το αήττητο. Βρίσκεται έτσι κοντά στο στόχο της, που είναι να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στις πρώτες θέσεις μέχρι και τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες.

Με νίκη σήμερα στην έδρα της Ορλεάν, φτάνει τους 20 πόντους και θα είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Λοριάν, κάτι που φυσικά είναι και το ζητούμενο για την ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέρ, με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται από τον Μάιο του 2018 στην τεχνική της ηγεσία. Χαρακτηρίζεται από την επιθετική ικανότητα ενώ πρόκειται και για ομάδα που προσέχει και την άμυνα. Η Ορλεάν έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική με το διπλό επί της Τρουά (2-1), ακόμα μία φορά όμως φανέρωσε δυσκολίες στο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Το έχει καταφέρει 2 φορές στα 10 φετινά ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Δίνουμε προβάδισμα νίκης στη Λανς σήμερα, σε μία αναμέτρηση που είναι διαθέσιμη σε όλες τις στοιχηματικές, και επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.25 στη Novibet.

Στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Μόνο ήττες φέτος για τον Παναιτωλικό και σε 5 ματς, είχε όμως και δύσκολο πρόγραμμα. Γενικά παίζει επιθετικά, αλλά δεν έχει καταφέρει να το συνδυάσει με κάτι θετικό. Δεν αναμένεται πάντως να αλλάξει την τακτική του σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει σύμμαχο την παράδοση (4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα ανεξαρτήτως έδρας). Τα λάθη στην άμυνα είναι αυτά που έχουν στοιχίσει φέτος στην ομάδα της Λαμίας, η οποία σήμερα θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός πως αγωνίζεται στο γήπεδό της και να πάρει με τη σειρά της την πρώτη νίκη. Επιλέγουμε το G/G.

 

Τελευταία Νέα