Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με άσους

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Παιχνίδι με άσους

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Απρόσμενη σε έκταση ήττα από τη Βιγιαρεάλ για την Μπέτις στο τελευταίο χρονικά ματς για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ρίσκαρε πολύ από το 1-1 και μετά, με συνέπεια να δεχθεί 4 ακόμα γκολ και να διαμορφωθεί το τελικό 1-5. Εκπληξη πλην της έκτασης του σκορ συνιστά και η απλή ήττα της, τη στιγμή μάλιστα που έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Όπως και να χει, στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με την Εϊμπαρ, καλείται να δείξει αντίδραση μετά την βαριά ήττα, τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους, αφού όπως είναι φυσικό το κλίμα στο εσωτερικό της έχει διαταραχθεί. Η παράδοση είναι με το μέρος της (4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα) ενώ και σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα θα είναι ενισχυμένη από την επιστροφή του σημαντικού μέσου της, Φεκίρ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η Εϊμπαρ προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες, μακριά από την έδρα της όμως δεν έχει την ίδια σταθερότητα. Είναι ενδεικτικό πως στα 19 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς ο απολογισμός της είναι 1 νίκη, 9 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Επιλέγουμε τον άσο, σε απόδοση 2.02 στο Pamestoixima.gr

Το παραπάνω ματς είναι το μοναδικό που διεξάγεται σήμερα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει στη σύνθεσή του το σημερινό κουπόνι. Μεταξύ των κατηγοριών που υπάρχει πλήρης αγωνιστική είναι η Β Ολλανδίας, από την οποία προέρχεται η δεύτερη επιλογή της ημέρας σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Ντα Γκράαφσαπ παραμένει αήττητη φέτος στο πρωτάθλημα (5 νίκες, 3 ισοπαλίες) και είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα (4 γκολ παθητικό) αλλά και μία από τις καλύτερες επιθέσεις (17 τέρματα). Φιλοξενεί την Αλμίρε Σίτι, η οποία μπορεί να προέρχεται από δύο σερί νίκες, αυτές όμως ήρθαν σε εύκολα θεωρητικά ματς. Η γηπεδούχος έχει επικρατήσει και τις πέντε φορές που υποδέχθηκε την Αλμίρε από το 2000 έως και σήμερα και σε συνάρτηση με το σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει, ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα