Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο διπλό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στο διπλό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η αλλαγή προπονητή στη Ντιναμό Κιέβου λειτούργησε θετικά. Μετά τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η διοίκηση του Ουκρανικού συλλόγου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Ολεξέι Μιχαλιτσένκο. Πλέον, η Ντιναμό δείχνει να βρίσκει ρυθμό, όπως επιβεβαίωσε στο τελευταίο χρονικά ματς και την επικράτηση επί της Ντνιεπρ (2-0). Ηταν η τέταρτη σερί νίκη χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ (9-0 τα τέρματα στο διάστημα αυτό). Εκτός έδρας ματς με τη Λουγκάνο έχει σήμερα, μία ομάδα που βρίσκεται σε εντελώς αντίθεση φόρμα και ως αυτού το διπλό του 1.95 στον Stoiximan αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις συμπλήρωσε η Λουγκάνο, με 5 ήττες και 2 ισοπαλίες απολογισμό. Πλέον, το κλίμα έχει διαταραχθεί ενώ ο προπονητής της (Φάμπιο Σελεστίνι) βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο. Αντιμετωπίζει πρόβλημα τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και την επίθεση, τη στιγμή που δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, αλλά στο γήπεδο της Σεν Γκάλεν.

Θετική η αλλαγή προπονητή και στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, που με τον Σίλας στον πάγκο της, επέστρεψε στις νίκες στις αρχές της εβδομάδας και έφτιαξε την ψυχολογία της εν όψει του ευρωπαϊκού αγώνα με την Λιντζ. Στην πρεμιέρα οι Πορτογάλοι ηττήθηκαν στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν (2-3) και πλέον, αγωνιζόμενοι εντός έδρας, θέλουν να «ρεφάρουν» για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Σε αξιόλογη απόδοση η τιμή νίκη των γηπεδούχων, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Τα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχούν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ωστόσο, υπάρχει δράση και στο μπάσκετ, αφού διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα (εδώ τα ρόστερ Ευρωλίγκα). Ο Παναθηναϊκός είναι η ελληνική ομάδα που έχει σήμερα υποχρεώσεις, υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «πράσινοι» διατηρούν εξαιρετική παράδοση σε εντός έδρας πρεμιέρες στη διοργάνωση, αφού και στα 8 ματς που έδωσαν στην έδρα τους στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, επικράτησαν. Πλην της παράδοσης, υπάρχει φυσικά και διαφορά ποιότητας στα ρόστερ των δύο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να υπερτερεί και να θεωρείται το μεγάλο φαβορί. Επιλέγουμε τον άσο με χάντικαπ στους 9.5 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα