Προγνωστικά στοιχήματος | Η παράδοση δείχνει άσο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Η παράδοση δείχνει άσο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Από τον Δεκέμβριο του 2007, έχει να βγάλει διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ η Μπέτις. Σε επτά ματς που ακολούθησαν έκτοτε, όλα για το πρωτάθλημα της Α Ισπανίας, το «κίτρινο υποβρύχιο», όπως είναι το προσωνύμιο της γηπεδούχου μετράει πέντε νίκες (οι τρεις συνεχόμενες) και δύο ισοπαλίες. Ο παράγοντας παράδοση δεν μπορεί να περάσει έτσι απαρατήρητος στο σημερινό μεταξύ τους ματς, ωστόσο, δεν είναι και ο μοναδικός για τον οποίο θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.85 στην Betshop. Ένα ματς που φυσικά προσφέρεται σε όλες τις στοιχηματικές.

Η Βιγιαρεάλ σκοράρει σταθερά από την αρχή της σεζόν, ενώ είχε καλή παρουσία και στο «Καμπ Νου», όπου παρά την ήττα με 2-1, ήταν ο ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις. Εντός έδρας παραμένει αήττητη από τον Μάρτιο και σε οκτώ αγώνες, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Η Μπέτις προέρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ωστόσο, ως φιλοξενούμενη υστερεί σημαντικά. Ακόμα, εξακολουθεί να μην έχει διαθέσιμο τον ηγετικό μέσο Φεκίρ (5 συμ./2γκολ), λόγω τραυματισμού.

Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Πεσκάρα. Το γκολ το έχει, τα αμυντικά κενά όμως, απόρροια της φιλοσοφίας της, έχουν στοιχίσει βαθμολογικά. Στο πιο πρόσφατο χρονικά ηττήθηκε στην έδρα της Τσιταντέλα (1-2) ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την Βίρτους Εντέλα (1-1). Εχει επιβεβαιώσει και στα επτά φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις το G/G.

Εντός έδρας υποχρεώσεις με την Κροτόνε έχει σήμερα, η οποία βασίζεται στο αμυντικό παιχνίδι και παρουσιάζεται ικανή στην επίθεση. Προέρχεται από επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Γιούβε Στάμπια (2-0) ενώ είναι ομάδα που την βολεύει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα. Τακτικά το ματς φαίνεται έτσι να την βολεύει και από τη στιγμή που η γηπεδούχος δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, ρισκάρουμε με ενδεχόμενη νίκη της και επιλέγουμε με το ανάλογο ρίσκο το διπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα