Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου στην Μπουντεσλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου στην Μπουντεσλίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Επτα ματς αήττητη ως γηπεδούχος παραμένει απέναντι στη Χόφενχαϊμ η Βόλφσμπουργκ, με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Οι προϋποθέσεις μοιάζουν ευνοϊκές και στο σημερινό μεταξύ τους ματς ώστε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα και να γράψει ιστορία, αφού θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα έχει ηττηθεί μετά τη συμπλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα.

Γενικά δείχνει καλύτερο συνολικά αγωνιστικά πρόσωπο από τη Χοφενχαϊμ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, είναι πολύ πιο αποτελεσματική στην επίθεση, με τη φιλοξενούμενη να παίζει στο μεταξύ στα εκτός έδρας ματς πιο φοβισμένα από ότι θα έπρεπε και με αμυντικό προσανατολισμό. Η Βόλφσμπουργκ, μία από τις ομάδες που επένδυσαν στα νιάτα στις μεταγραφές, θεωρούμε πως είναι σε θέση να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, την παράδοση και το γεγονός πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή και να επικρατήσει. Ο άσος, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.98 στο Pamestoixima.gr αποτελεί την επιλογή μας.

Στα μέτρα και τις δυνατότητες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είναι η αναμέτρηση με την Φαμαλικάο. Η τελευταία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην Πορτογαλία μέχρι στιγμής, από την άλλη όμως το σημερινό είναι και το πρώτο πολύ δύσκολο ματς που θα δώσει για φέτος. Η Σπόρτινγκ έχει χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για γκέλες, απέναντι μάλιστα σε ομάδες της δυναμικής της Φαμαλικάο. Εύκολα ή έστω δύσκολα, πιστεύουμε πως μπορεί να επικρατήσει και να επιβεβαιώσει τον άσο.

Αμεση ανάγκη για βαθμούς και για την Μπεσίκτας, η οποία έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Μπασακσεχίρ. Και οι δύο αντίπαλοι δεν πείθουν, η φιλοξενούμενη όμως είναι πιο αναξιόπιστη στο αμυντικό κομμάτι. Σε συνάρτηση και με τον παράγοντα έδρα, ο άσος έρχεται σε πρώτο πλάνο. Το ματς θεωρείται σαν τελικός για την Μπεσίκτας, η οποία σε ενδεχόμενη ήττα είναι πιθανό να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, και θα την εμπιστευτούμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα