Προγνωστικά στοιχήματος | H ώρα της «βασίλισσας»

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | H ώρα της «βασίλισσας»

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (3-0) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται πως βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος, παρότι επέστρεψε σαν «σωτήρας», δεν είναι σε καμία περίπτωση στο απυρόβλητο και μάλιστα η προπονητολογία καλά κρατεί. Ο ίδιος ο Ζιντάν πάντως δεν δείχνει να αγχώνεται, με τον ίδιο να τονίζει πως θεωρεί ότι έχει την απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση.

Όπως και να χει, στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα είναι αυτό που παίζει τον πρώτο λόγο και ζητούμενο για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να παρουσιάσει άμεσα βελτίωση. Αυτό βέβαια που καθορίζει τις μεγάλες ομάδες είναι κυρίως η αντίδραση που δείχνουν μετά από «γκέλες» και το πώς διαχειρίζονται την όποια κρίση. Κάτι τέτοιο περιμένουμε από τη Ρεάλ σήμερα και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, όπως συνέβη χθες με τη Μάντσεστερ Σίτι. Να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ρισκάρουμε με το διπλό, που προσφέρεται μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2,82 στη Betshop.

Τα πολλά ντέρμπι είναι αυτά που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να κυριαρχεί στη χώρα μας. Οσοι φυσικά δεν θέλουν να στοιχηματίσουν, υπάρχει η εναλλακτική με τα δωρεάν φρουτάκια.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Τσέλσι – Λίβερπουλ. Ακρως επιθετική η διάθεση των γηπεδούχων με τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο τους, αμυντικά όμως δεν εμπνέουν σιγουριά και για αυτό βασίζονται περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι. Ομάδα που δεν κλείνεται είναι η Λίβερπουλ, η οποία συνήθως επιλέγει να δώσει γρήγορο ρυθμό από νωρίς. Το G/G στο πρώτο ημίχρονο είναι το ενδεχόμενο που μπαίνει στο παιχνίδι μας ενώ η την ίδια επιλογή κρατάμε και από το ντέρμπι της Ολλανδίας, μεταξύ Αϊντχόφεν – Αγιαξ. Συνώνυμο της επίθεσης εδώ και πολλά χρόνια ο Αγιαξ, ενώ φυσικά επιθετικό είναι και το μοντέλο της Αϊντχόφεν, στην οποία αγωνίζεται ο Κώστας Μήτρογλου.

 

Τελευταία Νέα