Προγνωστικά στοιχήματος | Ισπανικά φαβορί και άσος ρίσκου

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ισπανικά φαβορί και άσος ρίσκου

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ομάδα συνώνυμο του Γιουρόπα Λιγκ θεωρείται η Σεβίλλη. Και στη φετινή διοργάνωση στοχεύει ψηλά και φυσικά ζητούμενο στη φάση των ομίλων δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόκριση. Κάνει πρεμιέρα στο Αζερμπαϊτζάν και στην έδρα της Καραμπάγκ. Η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας για την Καραμπάγκ, όμως απέναντι σε ομάδες του επιπέδου των Ισπανών αντιμετωπίζει δυσκολίες, αφού δεν διαθέτει τέτοια ποιότητα παικτών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν υποτιμηθεί, δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Η Σεβίλλη δεν δείχνει πως μπορεί να την «πατήσει» σήμερα, αφού παρουσιάζει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της και βρίσκεται μάλιστα στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν (3 νίκες, 1 ισοπαλία). Θα έχει κάποιες αλλαγές σήμερα στη σύνθεσή της, ωστόσο, από τη στιγμή που ως «παγκίτες» λογίζονται παίκτες όπως ο Τσιτσαρίτο, υπερτερεί ακόμα και έτσι. Λογική επιλογή το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.58 στη Novibet.

Τα ματς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα και όλα τα ματς είναι διαθέσιμα στις νόμιμες στοιχηματικές.

Από την ίδια διοργάνωση συνεχίζουμε τις επιλογές μας και τη συνάντηση Χετάφε – Τραμπζονσπόρ. Ιδιαιτερότητα του αγώνα, το γεγονός πως η φιλοξενούμενη έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες παικτών. Εκούμπαν (φορ), Στάριτζ (φορ), Ομούρ (μεσοεπιθετικός) δεν είναι σε θέση να προσφέρουν. Μετά από εννέα χρόνια επιστρέφει στην Ευρώπη η Χετάφε και η «δίψα» για νίκη σήμερα είναι τεράστια. Σε συνάρτηση με την έδρα και τις απουσίες – ιδίως του Εκούμπαν – ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τον άσο της Ρέιντζερς στην αναμέτρηση με τη Φέγενοορντ. Το πολύ καλό πρόσωπο που δείχνουν οι Σκωτσέζοι ως γηπεδούχοι και οι πολλές αδυναμίες που βγάζει εδώ και καιρό ως φιλοξενούμενη η ομάδα της Ολλανδίας, γέρνουν τη ζυγαριά προς τα αριστερά. Είναι ενδεικτικό πως στα τελευταία 21 εκτός έδρας η ομάδα του Ρότερνταμ μετράει μόλις 2 νίκες (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 15 ήττες σε αυτό το διάστημα).

 

Τελευταία Νέα