Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στον Ολυμπιακό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Για τρίτη φορά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σε πρεμιέρα την ομάδα που την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έφτασε στον τελικό. Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις η ελληνική ομάδα κατάφερε όχι μόνο να νικήσει, αλλά και να πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Αρχικά το 2004 απέναντι στη Λεβερκούζεν (6-2 στη Ριζούπολη) και έπειτα το 2014 με την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-2 στο Καραϊσκάκη).

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ντεμπούτο στη φετινή διοργάνωση απέναντι στην Τότεναμ, με στόχο φυσικά να αρχίσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης στη φάση των νοκ-άουτ, είτε στο Τσαμπιονς, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Τότεναμ έχει εμφανίσει αδυναμίες στην άμυνα στο πρώτο αυτό κομμάτι της σεζόν ενώ σήμερα θα έχει και κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή της (εκτός οι βασικοί ακραίοι μπακ) λόγω των υποχρεώσεων που έπονται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στην έδρα, σήμερα αναμένεται κατάμεστο το γήπεδο και σύμφωνα και με το σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει από την αρχή της περιόδου, οι αποδόσεις αν μη τι άλλο τον αδικούν. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 4.20 στη Winmasters. Φυσικά, πρόκειται για μία αναμέτρηση που είναι διαθέσιμη σε όλες τις στοιχηματικές, με πλήθος αγορών.

Σημαντικές απουσίες υπάρχουν στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μ’ Παπέ, Νεϊμάρ βρίσκονται εκτός πλάνων των Παριζιάνων τη στιγμή που η Ρεάλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη σημερινή της αντίπαλο με 3 νίκες και 1 ισοπαλία απολογισμό. Στη «βασίλισσα» της Ευρώπης διαθέσιμος πλέον είναι ο Εντέν Αζάρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και σήμερα η συμμετοχή του θεωρείται βέβαιαη, είτε στο αρχικό σχήμα, είτε σαν αλλαγή. Υπερβολικά ψηλά η τιμή νίκης των Μαδριλένων, μπαίνει στις επιλογές μας.

Ολοκληρώνουμε με το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους. Ισορροπημένο φαινομενικά, αναμένεται να κριθεί σε λεπτομέρειες. Όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν να παίζουν με τις ίδιες πιθανότητες και σε μία επιλογή ρίσκου, ποντάρουμε στην ισοπαλία.

 

Τελευταία Νέα