Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στα φαβορί

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ποντάρισμα στα φαβορί

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στο Ευρωπαϊκό εισιτήριο στοχεύει μέσω της Serie A και τη φετινή σεζόν η Τορίνο, με την πορεία της φέτος να σταματά στη φάση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εχει παρουσιάσει μία πολύ καλή εικόνα από τα τέλη Ιουλίου, όταν και έδωσε το πρώτο επίσημο ματς έως και σήμερα. Χαρακτηρίζεται από την επιθετική ικανότητα. Είναι ενδεικτικό πως έχει βρει δίχτυα και στα οκτώ φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος τώρα, μετράει 2/2, με κοινό χαρακτηριστικό σε αυτά τα ματς, αλλά και στα περισσότερα φετινά, πως σκοράρει πρώτη. Σήμερα υποδέχεται τη Λέτσε και έχει τη δυνατότητα να κάνει το 3/3 και να πιάσει στην πρώτη θέση της κατάταξης την Ιντερ. Η Λέτσε είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και όπως φαίνεται, δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της Serie A. Υπάρχει πρόβλημα στα μετόπισθεν αλλά και επιθετικά.

Θεωρητικά πρόκειται για ένα εύκολο ματς από πλευράς Τορίνο και δίκαια θεωρείται μεγάλο φαβορί. Σύμφωνα με την επιθετική της προσέγγιση και το γεγονός πως δεν εμπνέει αμυντική σιγουριά η Λέτσε, ο άσος στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.90 στην Interwetten αποτελεί την επιλογή μας.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά για το στοίχημα από τη Β Γαλλίας και την αναμέτρηση Λανς – Σατορού. Όπως και η Λέτσε, έτσι και η Σατορού στα δύο πρώτα επίσημα ματς δείχνει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και πολλά κενά στην άμυνα. Η Λανς στοχεύει σε άνοδο, διαθέτει έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ και είναι το σαφές φαβορί για σήμερα. Και εδώ θα πάμε με τον άσο στο πρώτο 45λεπτο, σε μία προσπάθεια να ανεβάσουμε την απόδοση και φυσικά το ρίσκο.

Κλείνουμε με Β Γερμανίας και στον αγώνα Σαν Πάουλι – Αμβούργο. Πρωταγωνιστικοί οι στόχοι των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έχουν να ηττηθούν από την αντίπαλό τους από το 1949 (8 νίκες, 4 ισοπαλίες έκτοτε). Είναι αήττητοι φέτος (4-1-0), προέρχονται από σερί τεσσάρων νικών και είναι σε θέση να πάρουν και σήμερα τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με εμφανή αμυντικά κενά σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα