Προγνωστικά στοιχήματος | Με σύμμαχο την παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με σύμμαχο την παράδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τα πέντε ματς χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στο διάστημα αυτό, δεν έχουν επιτρέψει στη Βίλα Νόβα να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Β Βραζιλίας. Στο πιο πρόσφατο, ηττήθηκε ως γηπεδούχος από τη Βιτόρια Μπαΐα με 2-0, μία αναμέτρηση που φάνηκε ακόμα μία φορά, το γεγονός πως αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα. Όπως άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τις βαθμολογίες στοίχημα, η Βίλα Νόβα είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση συνολικά στην κατηγορία.

Από την Πόντε Πρέτα φιλοξενείται σήμερα, έναν αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει έξι φορές την τελευταία 10ετία και ως φιλοξενούμενη δεν έχει νικήσει. Τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός της. Την ίδια στιγμή η γηπεδούχος προέρχεται από δύο θετικές εμφανίσεις ενώ στα εντός έδρας ματς παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική (πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, δύο ήττες). Το επιθετικό πρόβλημα της φιλοξενούμενης σε συνάρτηση με την παράδοση και τις εντός έδρας επιδόσεις της Πόντε Πρέτα, δίνουν στον άσο του 1.97 στη Novibet τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Εξαιρετική παράδοση για την Ατλέτικο Τζούνιορ απέναντι στη Ντεπορτίβο Κάλι, την οποία υποδέχεται σήμερα στον αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες την τελευταία δεκαετία. Στην πρώτη συνάντηση η Ντεπορτίβο επικράτησε 2-1. Γενικά η Ατλέτικο φέτος έχει την τάση να αποδίδει καλά στα μεγάλα ματς, όπως το σημερινό και σε συνδυασμό με την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει, έχει τον πρώτο λόγο να πάρει και σήμερα τη νίκη. Επιλογή μας ο άσος.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ τέλος, για τις θέσεις 5-8, οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, Πολωνία και Τσεχία, τίθενται αντιμέτωπες το μεσημέρι. Περιμένουμε μία αναμέτρηση χωρίς το επιπλέον άγχος και τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως ελεύθερο μπάσκετ. Η Τσεχία είναι αυτή γενικά που μας έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις με τη συνολική παρουσία της και θεωρούμε πως έχει τον πρώτο λόγο να αποχωρήσει από την Κίνα νικηφόρα.

 

Τελευταία Νέα