Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στην Τσέλσι

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εμπιστοσύνη στην Τσέλσι

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Την πρώτη της νίκη, στη νέα εποχή με τον Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία, θέλει να πάρει σήμερα η Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν υποχρεώσεις στην έδρα της Νόριτς, έναν αντίπαλο απέναντι στον οποίο μετρούν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 10 πιο πρόσφατα ματς (ανεξαρτήτως έδρας). Το 1994 η τελευταία χρονιά που ηττήθηκαν από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Η Τσέλσι δεν έχει αρχίσει καλά τις υποχρεώσεις της, δεν την ευνόησε όμως και το πρόγραμμα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε ματς στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακολούθησε η ήττα στα πέναλτι στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ από τη Λίβερπουλ ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ. Η Τσέλσι έχει θεωρητικά εύκολο ματς σήμερα και τη δυνατότητα να φτάσει στην πρώτη νίκη και να φτιάξει την ψυχολογία της.

Είναι ένα ματς που προσφέρεται σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και εμείς επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.79 στη Novibet.

Εξαιρετική παράδοση έχει δημιουργήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Ιδίως στην έδρα της, μετράει 11 νίκες και 1 ισοπαλία από το 1989, οπότε σημειώθηκε το τελευταίο διπλό. Μέτρια πράγματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές για την Πάλας, σε αντίθεση με τη γηπεδούχο, η οποία έχασε βαθμούς στο πιο πρόσφατο χρονικά (1-1 με Γουλβς). Περιμένουμε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδίως μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής να μπει επιθετικά σήμερα και επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο 45λεπτο, σε μία προσπάθεια να αυξήσουμε την απόδοση.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλές αλλαγές στην 11άδα των «ερυθρολεύκων» σήμερα, αυτό που δεν αλλάζει όμως είναι η επιθετική φιλοσοφία του. Όπως έχει κάνει σε όλα τα φετινά ματς (στην Ευρώπη) έτσι και σήμερα περιμένουμε να μπει με άκρως επιθετική διάθεση και επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

 

Τελευταία Νέα