Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικό στοίχημα στο Γ. Καραϊσκάκης

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικό στοίχημα στο Γ. Καραϊσκάκης

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η συμμετοχή σε φάση ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει εξασφαλιστεί για τον Ολυμπιακό. Ότι και αν γίνει στις διπλές αναμετρήσεις με την Κρασνοντάρ, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Πειραιώτες δεδομένα έχουν πάρει την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση έχει εξασφαλιστεί μάλιστα από την προηγούμενη προκριματική φάση και όπως φάνηκε, άπαντες στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» δεν επαναπαύονται σε αυτό και θα διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Γνωστή η «συνταγή» για τον Ολυμπιακό, που θα ζητήσει τη νίκη σήμερα και σε δεύτερο χρόνο αυτή να έρθει με μηδέν παθητικό. Δεν αναμένονται εκπλήξεις στην 11άδα από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει επιβεβαιώσει πως δεν είναι λάτρης του ροτέισον και παίζει αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ουσιαστικά, η μόνη θέση που παίζεται είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής μεταξύ Μπουχαλάκη και Καμαρά. Μαζί με την 11άδα, δεν αλλάζει φυσικά και τη φιλοσοφία του.

Όπως έχει φανεί στα μέχρι στιγμής ματς για τα προκριματικά, ο Ολυμπιακός επιλέγει να μπαίνει επιθετικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει νωρίς. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα στην αναμέτρηση, η οποία λόγω και της επιθετικής προσέγγισης της Κρασνοντάρ, είναι πιθανό να έχει πολύ γρήγορο ρυθμό από νωρίς και ενδεχομένως αρκετά γκολ. Εμείς ρισκάρουμε με το ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα, σε απόδοση 3.40 στην Sportingbet.

Το παραπάνω ματς ξεχωρίζει όπως είναι φυσικό από το σημερινό κουπόνι, το οποίο περιλαμβάνει στη σύνθεσή του και πολλές αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλημάτων. Μεταξύ άλλων υπάρχει δράση στη Β Νορβηγίας, κατηγορία όπου προέρχεται η τελευταία επιλογή της ημέρας.

Όπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες, η Σάντνες προέρχεται από σερί τριών ηττών ενώ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουλενσάκερ έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του πρώτου σκόρερ της, Ερικσεν (8 γκολ). Τα δεδομένα μοιάζουν ευνοϊκά για τη γηπεδούχο ώστε να επιστρέψει στις νίκες και ο άσος αποκτά τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα