Προγνωστικά στοιχήματος | Σημείο με αξία στην Αγγλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημείο με αξία στην Αγγλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε 4-0 της Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ». Αποτέλεσμα, που έχει επηρεάσει όπως είναι φυσικό και την ψυχολογία της ομάδας, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης στην έδρα της Γουλβς. Οι γηπεδούχοι έδειξαν την τάση να παίξουν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και να προσπαθήσουν αρχικά να «θωρακίσουν» την άμυνά τους στο ματς της πρεμιέρας (0-0 στο Λέστερ) και κάτι ανάλογο περιμένουμε και στην αναμέτρηση με τους «κόκκινους διαβόλους».

Τη Μάντσεστερ να έχει την πρωτοβουλία και να παρατάσσεται με επιθετική τακτική, όπως άλλωστε το συνηθίζει με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία και τη Γουλβς να προσπαθεί να «κλέψει» το αποτέλεσμα παίζοντας στην κόντρα επίθεση. Εκτιμούμε πως η Μάντσεστερ είναι σε θέση να επικρατήσει και το διπλό μπορεί να χαρακτηριστεί ως value bet, έναν από τους όρους στη θεωρία στοιχήματος.

Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.42 στον Stoiximan και αποτελεί την πρώτη επιλογή της ημέρας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και τη συνάντηση για τη δεύτερη κατηγορία μεταξύ Γ. Αγιαξ – Ναϊμέγκεν. Οι νεαροί παίκτες του Αγιαξ έδειξαν και στην πρεμιέρα πως δεν έχουν αλλάξει τη φιλοσοφία τους. Παίζουν επιθετικά, διαθέτουν ποιότητα παικτών από τη μέση και μπροστά ενώ λόγω συστήματος (4-3-3, φουλ επίθεση) έχουν και αρκετά κενά στην άμυνα. Σήμερα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για τον Γ. Αγιαξ και τον περιμένουμε από την αρχή με επιθετικό προσανατολισμό και στόχο το γρήγορο γκολ.

Υπάρχει λογική έτσι στον άσο στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που παίζει πάνω από τιμές διπλασιασμού.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το πρωτάθλημα Δανίας και τον αγώνα Ααρχους – Χόρσενς. Η Χόρσενς μετράει 2/2 νίκες εκτός έδρας, είχε όμως και μεγάλη τύχη σε αυτά τα ματς, αφού παρότι δεν έπεισε με την απόδοσή της, πήρε νίκες, ούσα αποτελεσματική. Η γηπεδούχος «καίγεται» για το αποτέλεσμα. Οι στόχοι στην αρχή της σεζόν ήταν πρωταγωνιστικοί, όμως δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, παραμένοντας χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες, 3 ήττες). Ρισκάρουμε με τον άσο.

 

Τελευταία Νέα