Προγνωστικά Στοιχήματος: Εδρες και ροντέο

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Εδρες και ροντέο

bet365

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η Σεντ Ετιέν, μία ομάδα με πολύ υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Στο ξεκίνημα της πήγε στην έδρα της Ντιζόν και έδειξε από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό με δύο γκολ ως το 11’. Απέναντί της απόψε η Μπρεστ, που γύρισε στα μεγάλα σαλόνια μετά το 2012/2013. Λίγο έλειψε μάλιστα η επιστροφή της να συνδυαστεί με τρίποντο, όμως ο Ευθύμης Κουλούρης είχε άλλη άποψη και της στέρησε το τρίποντο στο 89’ (1-1 με την Τουλούζ). Απόψε πάντως θα έχει ασφαλώς δυσκολότερο έργο σε μία «καυτή» έδρα όπως το «Ζοφρουά Γκισάρ». Εκεί οι παίκτες της Σεντ Ετιέν ξέρουν να φέρνουν την κατάσταση στα μέτρα τους κι έτσι ο άσος έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Μισή αργότερα, στις 16:30, κάνει σέντρα το πρώτο από τα δύο αποψινά της Μπουντεσλίγκα. Αυτό ανάμεσα σε Αϊντραχτ και Χόφενχαϊμ. Πρόκειται φυσικά για δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλη ροπή στο θέαμα και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Το ρόστερ των γηπεδούχων είναι αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με την περσινή εξαιρετική παρουσία τους, ωστόσο η φιλοσοφία τους δεν αναμένεται διαφοροποιημένη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στην περίπτωση της Χόφενχαϊμ. Το επιθετικό στυλ είναι στο DNA της τα τελευταία χρόνια, με την αμυντική προσήλωση να περνά σε… δεύτερη μοίρα. Αυτή την άποψη έχουν όπως φαίνεται και οι στοιχηματικές για τους δύο αντιπάλους, με το Over να βρίσκεται σε χαμηλές αποδόσεις. Μοιάζει προτιμότερη έτσι η λύση του Over 3,5.

Οι αποψινές επιλογές κλείνουν με το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της ημέρας στην ισπανική Λα Λίγκα. Στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» λοιπόν, η Ατλέτικο περιμένει τη Χετάφε. Οι «ροχιμπλάνκος» γυρίζουν σελίδα μετά τη φυγή των Γκριζμάν και Γοδίν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδυναμωμένοι. Εχουν πολλές λύσεις από τη μέση και μπροστά με τον Ζοάο Φέλιξ να φαντάζει ως ο νέος ηγέτης τους. Με τον Σιμεόνε στον πάγκο πάντως, η νοοτροπία των Μαδριλένων αποκλείεται να αλλάξει. Πρώτο μέλημα είναι πάντα η συνέπεια στα μετόπισθεν και έτσι το combo 1 και Under 3,5 έχει λογική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα