Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το 2/2 η Αρσεναλ

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το 2/2 η Αρσεναλ

bet365

Εχει γεμίσει για τα καλά το κουπόνι, με την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία χθες το βράδυ. Ετσι σήμερα θυμίζει αυτό που μας συνοδεύει τα περισσότερα Σάββατα του χρόνου, με αναμετρήσεις για κάθε γούστο.

Ξεκίνημα από την Πρέμιερ Λιγκ και το Αρσεναλ – Μπέρνλι που ξεκινά στις 14:30. Αμφότερες άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα με νίκες κόντρα σε Νιούκαστλ (1-0) και Σαουθάμπτον (3-0), ξεκινώντας από πολύ νωρίς τη συλλογή βαθμών για φέτος. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται, ωστόσο σήμερα περιμένουμε να δούμε διαφορετικά πράγματα.

Αφενός γιατί η Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς» συνηθίζει να ανεβάζει στροφές και να φέρνει το ρυθμό στα δικά της «θέλω» και αφετέρου επειδή είναι γνωστά τος πάσι τα κενά στη λονδρέζικη άμυνα. Οι «κανονιέρηδες» από τη μέση και μπροστά είναι… φωτιά με την τριάδα Πεπέ – Λακαζέτ – Ομπαμεγιάνγκ και στην καλή τους μέρα μπορούν να διαλύσουν άμυνες σαν αυτή της Μπέρνλι. Παρασέρνοντας και την αντίπαλο στο δικό της τέμπο, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μία νίκη της με εμφατικό σκορ.

Από την Αγγλία στην Ολλανδία για το Ντεν Χάαγκ – Σπάρτα Ρότερνταμ των 19:30. Σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ βρίσκονται οι δύο μονομάχοι. Με δύο ήττες οι οποίες συνοδεύτηκαν από μετριότατες εμφανίσεις έχει ξεκινήσει τη… βόλτα της στο πρωτάθλημα η Ντεν Χάαγκ. Κι αν το –κολακευτικό – 3-1 από την Αϊντχόφεν φαντάζει απολύτως λογικό, είχε προηγηθεί το βαρύ 2-4 από την Ουτρέχτη για να καταδείξει τα τεράστια αμυντικά της ζητήματα.

Οσον αφορά στη Σπάρτα από την άλλη, τα πράγματα βαίνουν ιδανικά. Επέστρεψε με… φόρα από τη δεύτερη κατηγορία και λίγο έλειψε να σοκάρει τη συμπολίτισσα Φέγενορντ στην πρεμιέρα (2-2). Τελικά το πρώτο τρίποντο ήρθε μία βδομάδα αργότερα, αφού ξέσπασε πάνω στη Φένλο με το ευρύ και δικαιότατο 4-1.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα του ζευγαριού, το διπλό έρχεται σε πρώτο πλάνο βρισκόμενο σε τιμές φαβορί.

 

Τελευταία Νέα