Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα για τη Λίβερπουλ

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα για τη Λίβερπουλ

bet365

Απόψε στην Πόλη κρίνεται ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι. Με τους περσινούς τελικούς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ να αποτελούν αγγλική υπόθεση, δύο ομάδες από τη Νησί συγκρούονται απόψε στο «Vodafone Park».

Οι παίκτες του Κλοπ κατέκτησαν την «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» ξεπερνώντας σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Τότεναμ πριν από δύο μήνες, ενώ οι «μπλε» επιβλήθηκαν της συμπολίτισσας Αρσεναλ για να φτάσουν στον τίτλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις φετινές υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερ με αντιστρόφως ανάλογο τρόπο. Στο εναρκτήριο ματς της σεζόν, οι «ρεντς» φιλοδώρησαν με τεσσάρα τη Νόριτς (4-1) αν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αυτής έχασαν με τραυματισμό τον βασικό γκολκίπερ, Αλισον.

Οι Λονδρέζοι από την άλλη δεν είχαν ανάλογη παρουσία στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην παρθενική του παρουσία σε αυτό το επίπεδο, ο Φρανκ Λάμπαρντ απέδειξε πως χρειάζεται αρκετό ακόμη χρόνο μέχρι να μάθει τα… κατατόπια, κι έτσι η ομάδα του έφυγε από το «θέατρο των ονείρων» με το βαρύ 4-0 στις πλάτες της.

Τα κυριότερα προβλήματα των Λονδρέζων εντοπίζονται στην αμυντική συμπεριφορά και απόψε θα βρουν στον δρόμο τους μία από τις αποτελεσματικές γραμμές της Ευρώπης. Σαλάχ και Φιρμίνο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και ο Μανέ έχει ανεβάσει στροφές διεκδικώντας φανέλα βασικού. Δίκαιος ο φαβοριτισμός της Λίβερπουλ, που φυσιολογικά θα φτάσει στη νίκη όπως εξηγεί και ο στοιχηματικός οδηγός.

Παράλληλα, απόψε διεξάγονται και τρεις ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Το ελληνικό ενδιαφέρον φυσικά εντοπίζεται στη μάχη μεταξύ Ατρομήτου και Λέγκια. Σέντρα στις 19:00 στο Περιστέρι, με το 0-0 της Πολωνίας να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς.

Η Λέγκια απέτυχε να βρει δίχτυα στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της (όλα 0-0), ωστόσο δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Αυτό έκανε και στο πρώτο ματς με τους Περιστεριώτες, που σώθηκαν χάρη στις επεμβάσεις του Μέγιερι και τα δοκάρια. Το έργο τους πάντως απόψε μοιάζει δύσκολο και το διπλό βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις.

 

Τελευταία Νέα