Προγνωστικά Στοιχήματος: Με παράδοση για το διπλό

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Με παράδοση για το διπλό

bet365

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής απόψε στην Πρέμιερ Αγγλίας. Στις 16:00, η Αρσεναλ πηγαίνει στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για να αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ.

Σε διαφορετική… φάση βρίσκονται οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν. Στους γηπεδούχους τα πράγματα δεν μοιάζουν ιδανικά. Ο «ανεπιθύμητος» από τους φιλάθλους, Ράφα Μπενίτεθ, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας αλλά ούτε η επιλογή του Στιβ Μπρους φαντάζει κατάλληλα στα μάτια τους.

Για τους «κανονιέρηδες» στην αντίπερα όχθη, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα. Μοιάζουν ενισχυμένοι από τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι και μπαίνουν στη σεζόν με υψηλές βλέψεις. Παράλληλα, έχουν και την παράδοση με το μέρος τους μετρώντας 12 νίκες στις 13 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους με την αποψινή τους αντίπαλο. Όπως διαμορφώνονται οι καταστάσεις, το διπλό φαντάζει εξαιρετική επιλογή στο 1.98 της Novibet. Στην ίδια στοιχηματική φυσικά, ο καθένας μπορεί να βρει και φρουτάκια δωρεάν.

Από την Αγγλία στο Βέλγιο και την αναμέτρηση μεταξύ Σεντ Τρούιντεν και Σταντάρ Λιέγης. Η… μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες μέχρι τώρα στη σεζόν. Επειτα από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η μεν γηπεδούχος μετρά δύο ήττες και μάλιστα δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα στο 0-1 από τη Μουσκρόν και το 6-0 από την Κλαμπ Μπριζ.

Από την άλλη, η Στάνταρ φαντάζει να πατά πολύ καλά στα πόδια της. Μετά το διπλό της πρεμιέρας στη Σερκλ Μπριζ, έβαλε άλλα τέσσερα γκολ απέναντι στη Ζούλτε την προηγούμενη εβδομάδα.

Βάζοντας στην εξίσωση και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους φιλάθλους και τη διοίκηση των γηπεδούχων, το διπλό μοιάζει να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Οι σημερινές μας επιλογές ολοκληρώνονται με μία επιλογή από το σουηδικό πρωτάθλημα. Στην έδρα της προτελευταίας ΑΦΚ Γιουνάιτεντ πηγαίνει η ΑΪΚ, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο. Εφτασε τα πέντε παιχνίδια χωρίς να χάσει (4-1-0), έχοντας κρατήσει την εστία της ανέπαφη σε όλο αυτό το διάστημα. Διαφορά ποιότητας ασφαλώς υπάρχει και περιμένουμε να γίνει εμφανής.

 

Τελευταία Νέα