Προγνωστικά Στοιχήματος: Απειλούν τα «σφυριά»

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Απειλούν τα «σφυριά»

bet365

Μετά τη χθεσινή πρεμιέρα που βρήκε τη Λίβερπουλ να σκορπά τη Νόριτς με το εμφατικό 4-1, το πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή έξι αναμετρήσεων.

Το βάρος πέφτει στην πρώτη χρονικά, αυτή ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κατέκτησε το Κομιούνιτι Σιλντ πριν από μία βδομάδα και σήμερα το μεσημέρι ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με μία άκρως επικίνδυνη έξοδο. Η Γουεστ Χαμ τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να κάνει εντυπωσιακές και πανάκριβες μεταγραφές, πράγμα που δεν άλλαξε ούτε φέτος. Οι Φορνάλς και Αλέρ ήρθαν από Βιγιαρεάλ και Αϊντραχτ αντίστοιχα για να δώσουν τα μέγιστα στο δημιουργικό κομμάτι και ο Πελεγκρίνι φαίνεται πως θα στηρίξει πολλά πάνω τους. Στους πρωταθλητές από την άλλη, καλούνται να ξεπεράσουν και το σοκ με τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο εξτρέμ Σανέ. Προφανώς πάντως ο Γκουαρδιόλα έχει γεμάτο οπλοστάσιο για να καλύψει το κενό του. Στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι σπάνια «κλείνονται», ποντάροντας κυρίως στην επιθετική τους φιλοσοφία και αυτό μας ωθεί στο καλοπληρωμένο goal/goal.

Παραμένοντας στην Αγγλία, πάμε από την Πρέμιερ στην Τσάμπιονσιπ. Εκεί όπου η Γουεστ Μπρομ επιδιώκει να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Τα πρώτα δείγματα γραφής στην εποχή του Μπίλιτς είναι εξαιρετική. Μπήκε στο πρωτάθλημα με το δεξί παίρνοντας διπλό στην έδρα της Νότιγχαμ και απόψε δίνει την πρώτη της μάχη στο «Χόθορνς». Απέναντι της μία Μίλγουολ που πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα αλλά δεν έπεισε (1-0 την Πρέστον). Αν η Μπρομ παίξει βάσει των δικών της δυνατοτήτων, θα πάρει τη νίκη με τον άσο να βρίσκεται σε αξιοπρεπείς αποδόσεις.

Πρεμιέρα στη Γαλλία, και το βλέμμα μας επικεντρώνεται στο Ντιζόν – Σεντ Ετιέν για να κλείσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Οι γηπεδούχοι πέρσι σώθηκαν την τελευταία στιγμή αλλά φαίνεται πως δεν έχουν πάρει το μάθημά τους. Τα πράγματα στο εσωτερικό τους είναι ίδια, την ώρα που οι «στεφανουά» έρχονται από μία εξαιρετική σεζόν στην οποία τερμάτισαν τέταρτοι. Εκαναν καλές κινήσεις και είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ανάλογη πορεία. Στήριγμα το διπλό.

 

Τελευταία Νέα