Προγνωστικά Στοιχήματος: Θέτει βάσεις πρόκρισης

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Θέτει βάσεις πρόκρισης

bet365

Οι 32 αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι αυτές που συγκεντρώνουν όλο το ενδιαφέρον στο αποψινό κουπόνι. Από ελληνικής απόψεως φυσικά, οι μάχες των τριών εκπροσώπων μας τραβούν τα βλέμματα. Η ΑΕΚ στις 19:15 δοκιμάζεται στη Ρουμανία από την Κραϊόβα, ο Αρης στις 20:00 από τη Μόλντε και ο Ατρόμητος στις 22:00 παίζει στη Βαρσοβία με αντίπαλο τη Λέγκια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα χρονικά, με την πρώτη μας επιλογή να έρχεται από ένα ματς που κάνει σέντρα στις 18:30. Αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ Λάρνακας και Γάνδη. Οι Κύπριοι έχουν μπει στη σεζόν εξαιρετικά έχοντας το 4/4 στα προκριματικά με 9-0 τέρματα απέναντι σε Πετροκλούμπ και Λέφσκι. Προφανώς όμως ούτε οι Μολδαβοί ούτε οι Βούλγαροι έχουν το επίπεδο της αποψινής τους αντιπάλου.

Μίας ομάδας που είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά, και διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό σκέλος. Εκτός της δεδομένης ικανότητάς τους δημιουργικά, εμφανέστατα είναι και τα ανασταλτικά θέματα που παρουσιάζουν οι Βέλγοι. Απέναντι στη ρουμανική Βιτορούλ είδαμε δύο παιχνίδια με θέαμα (νίκη 6-3 εντός και ήττα 2-1 εκτός) στον προηγούμενο γύρο και περιμένουμε να παρασύρουν και τη γηπεδούχο στον… τρελό ρυθμό τους. Στα όρια του διπλασιασμού, το Over επιλέγεται.

Από την Κύπρο στη Ρουμανία για τη δοκιμασία της ΑΕΚ. Στο κεκλεισμένων των θυρών «Ιον Ομπλμένκο», η Ενωση καλείται να αποδείξει την ανωτερότητά της απέναντι σε μία ομάδα που δεν τρομάζει. Η Ουν. Κραϊόβα ξεπέρασε το εμπόδιο της Χόνβεντ στα πέναλτι μετά από δύο «λευκές» ισοπαλίες, πράγμα που φυσικά δείχνει τη δυστοκία της στο εκτελεστικό κομμάτι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για το πρώτο τους επίσημο ματς φέτος και ασφαλώς υστερούν από άποψη ετοιμότητας, ωστόσο στα φιλικά έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Ο νέος κόουτς Μιγκέλ Καρντόσο δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες μεταγραφές ενόψει της πολύ απαιτητικής σεζόν.

Ακόμη και αν πορευθεί με σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη, η ΑΕΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από μία ομάδα σαν την Κραϊόβα. Κρατά την τύχη του αγώνα στα χέρια της και το διπλό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

 

Τελευταία Νέα