Προγνωστικά Στοιχήματος: Το «ερυθρόλευκο» ατού

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Το «ερυθρόλευκο» ατού

bet365

Μετά τη χθεσινή δοκιμασία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αγιαξ, τη σκυτάλη από ελληνικής πλευράς παίρνει ο Ολυμπιακός.

Υστερα από τη δικαιότατη πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν, οι Πειραιώτες απόψε δοκιμάζονται στην Τουρκία με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τεράστιο μπάτζετ με πολλά μεγάλα ονόματα στις τάξεις τους, ωστόσο τους λείπει η εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό. Εχει φάει με το… κουτάλι αυτού του τύπου τις αναμετρήσεις και ξέρει να αντεπεξέρχεται σε παρόμοιες καταστάσεις. Όπως υποδηλώνει και το μοιρασμένο σετ, πρόκειται για ένα παιχνίδι αρκετά οριακό.

Αποφεύγουμε έτσι τις βασικές επιλογές και μοιάζει προτιμότερο να ασχοληθούμε με ένα ειδικό που αφορά στο αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού. Με τον Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ αποτελεσματικοί στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Από κόρνερ προήλθαν τα τρία εκ των τεσσάρων γκολ με τη Βικτόρια, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να αναλαμβάνει την εκτέλεση τους φέτος. Ο Γάλλος είναι… σπεσιαλίστας στο κομμάτι αυτό και το ενδεχόμενο να μοιράσει τουλάχιστον μία ασίστ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στο πρώτο χρονικά του Τσάμπιονς Λιγκ που βρίσκεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, Κράσνονταρ και Πόρτο συγκρούονται στη Ρωσία. Οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει πολύ σημαντικά βήματα προόδου. Σε αυτό φυσικά βοηθά και το γεγονός πως έχουν τη δυνατότητα να… σπαταλούν πολλά χρήματα για την ενίσχυσή τους.

Αυτό έκαναν και φέτος το καλοκαίρι, μοιάζοντας ικανοί να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την είσοδο στους «χρυσούς» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της σεζόν εμφάνισαν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, όντες έτοιμοι για την αποψινή πολύ δύσκολη μάχη.

Η Πόρτο στην αντίπερα όχθη είναι ασφαλώς πολύ πιο έμπειρη σε παρόμοιες καταστάσεις, αλλά βρίσκεται πολύ πίσω όσον αφορά στο κομμάτι της ετοιμότητας. Εχει χάσει πολλά από τα σημαντικά γρανάζια της περσινής μηχανής της, και ειδικά στα μετόπισθεν θα χρειαστεί χρόνος έως ότου να αποκτήσει την απαραίτητη χημεία.

Δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο ματς ακόμη και δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τους ανεβασμένους Ρώσους. Επιλογή ο άσος.

 

Τελευταία Νέα