Προγνωστικά στοιχήματος: Προϋποθέσεις για ροντέο στην Τούμπα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος: Προϋποθέσεις για ροντέο στην Τούμπα

bet365

Σε πέντε μέτωπα είναι στραμμένα απόψε τα βλέμματα, εκεί όπου διεξάγονται οι ισάριθμες αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είναι λογικό, το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Τούμπα και την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αγιαξ.

Στο κυνήγι της παρθενικής πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν μία ομάδα με τεράστιο όνομα αλλά και εξαιρετική αγωνιστική παρουσία τα τελευταία χρόνια. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι Ολλανδοί πέρσι κατέκτησαν το νταμπλ στη χώρα τους, ενώ έφτασαν και μερικά δευτερόλεπτα μακριά από την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η φυγή των ηγετικών Ντε Λιχτ και Ντε Γιόνγκ δημιούργησαν σημαντικά κενά σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα, αλλά η… δεξαμενή του Αίαντα δεν στερεύει ποτέ. Η ποιότητά των Ολλανδών σε όλες τις θέσεις είναι δεδομένη και οι παίκτες του «Δικεφάλου» καλούνται να κάνουν μία αγωνιστική υπέρβαση για να τους κοιτάξουν στα μάτια.

Αλλαγές υπήρξαν και στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ τους προηγούμενους μήνες, με την έλευση του Φερέιρα αντί του Λουτσέσκου να αποτελεί τη σημαντικότερη εξ αυτών. Οι Θεσσαλονικείς πάντως δείχνουν να λειτουργούν καλά υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, βάσει τουλάχιστον τον όσων έχουν παρουσιάσει στα φιλικά προετοιμασίας.

Η τάση του ΠΑΟΚ να παίζει ανοιχτά τα παιχνίδια του στην Τούμπα σε συνδυασμό και την ταχύτατη και ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή των Ολλανδών, κάνει το Over συμφέρουσα επιλογή σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό στις στοιχηματικές.

Παραμένουμε στα Βαλκάνια και από τη Θεσσαλονίκη μεταφερόμαστε στο Βελιγράδι. Εκεί όπου Ερυθρός Αστέρας και Κοπεγχάγη κοντράρονται στις 21:45. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο να επαναλάβουν την περσινή τους πορεία, όταν και κατόρθωσαν να επιστρέψουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έμεινε στην τεχνική τους ηγεσία, ο κορμός της περασμένης σεζόν διατηρήθηκε στο μεγαλύτερο του βαθμό και στην έδρα τους είναι αν μη τι άλλο αποτελεσματικοί. Απέναντί τους θα βρεθεί μία ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο προκριματικών και είναι μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις, ωστόσο ο άσος έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την περίπτωση.

 

Τελευταία Νέα