Προγνωστικά στοιχήματος: Το διπλό τη στέλνει στην κορυφή

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος: Το διπλό τη στέλνει στην κορυφή

bet365

Τα δύο παιχνίδια που ρίχνουν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Α’ Σουηδίας παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα.

Στις 20:00, η Ελφσμποργκ περιμένει την Τζουργκάρντεν. Διαφορετική πορεία διαγράφουν στο φετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες. Μετά τις καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα, η απόδοση των γηπεδούχων έχει πέσει κατακόρυφα και μετρούσαν επτά παιχνίδια δίχως τρίποντο πριν επιβληθούν της Κάλμαρ την προηγούμενη εβδομάδα. Η νίκη αυτή πάντως προφανώς δεν έλυσε όλα τα προβλήματα στο εσωτερικό τους. Ακόμη κι αν στην έδρα τους είναι αήττητοι με 4-4-0, εσχάτως σκοράρουν με δυσκολία ενώ παράλληλα έχουν σημαντικές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Απέναντί τους, μία από τις βασικές διεκδικήτριες του τίτλου. Η Τζουργκάρντεν επιδεικνύει μεγάλη σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχοντας φτάσει τις πέντε σερί εξόδους χωρίς ήττα. Όλα τα δεδομένα τείνουν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, που θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας σε περίπτωση νίκης.

Την ίδια ώρα, η Ερεμπρο αντιμετωπίζει την Γκέτεμποργκ. Σε πολύ ευνοϊκό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από δύο σερί τρίποντα. Τα αποτελέσματα αυτά τους έδωσαν τη δυνατότητα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παράλληλα συνδυάστηκαν με εξαιρετικές εμφανίσεις. Εβαλαν από τέσσερα γκολ σε Φάλκενμπεργκ και Χέλσινγκμποργκ, αποκτώντας ταυτόχρονο ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Πέντε αγώνες χωρίς να χάσει συμπλήρωσε η Γκέτεμποργκ, παραμένοντας σε τροχιά πεντάδας. Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν πείθει με την παρουσία της σε αυτό το διάστημα, αφού δυσκολεύεται έντονα στο εκτελεστικό κομμάτι. Με τη φόρα που έχει αποκτήσει η γηπεδούχος και δεδομένης της μεγάλης απόκλισης στο σετ και της σύγκρισης αποδόσεων των στοιχηματικών, το 1Χ φαντάζει αρκετά πιθανό.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με το μοναδικό αποψινό ματς της Β’ Γαλλίας. Καέν και Λοριάν συγκρούονται στην έδρα της πρώτης έχοντας αφήσει εντελώς διαφορετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ικανότατο ρόστερ, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να δέσουν. Αντιθέτως, η Λοριάν δείχνει να πατά καλύτερα στα πόδια της. Νίκησε με το εμφατικό 3-0 την Παρί πριν από μία εβδομάδα και απόψε μπορεί να φύγει αλώβητη από το «Μισέλ Ντορνανό».

 

Τελευταία Νέα