Προγνωστικά Στοιχήματος: Οδηγός η πρόσφατη παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Οδηγός η πρόσφατη παράδοση

bet365

Πέντε βράδια πριν από τη σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ της φετινής σεζόν, ο αποψινός τελικός του Κομιούνιτι Σιλντ αποτελεί το ιδανικότερο ορεκτικό. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της χώρας την τελευταία διετία και απόψε θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Προφανώς καμία εκ των δύο δεν έχει πιάσει… ταβάνι από άποψη ετοιμότητας , αφού πρόσφατα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους.

Αμφότερες πάντως έχουν διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού τους, γεγονός που ασφαλώς θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα της σεζόν. Οσον αφορά στο κομμάτι των απουσιών, αυτή του πολύτιμου εξτρέμ Μανέ βάζει πονοκέφαλο στον Κλοπ.

Ο Γερμανός πάντως έχει την παράδοση με το μέρος του μετρώντας 2/2 σε τελικούς απέναντι στον Γκουαρδιόλα. Παράλληλα, οι «ρεντς» δείχνουν κυριαρχούν στις πρόσφατες συναντήσεις τους με τη Σίτι έχοντας ρεκόρ 7-3-2 στα 12 πιο πρόσφατα. Θα αναζητήσουν μία άτυπη ρεβάνς για το χαμένο περσινό πρωτάθλημα και η κατάκτηση από μεριάς τους έχει βάση σε τιμές αουτσάιντερ.

Με εκπλήξεις ξεκίνησε η σεζόν στην Ολλανδία, αφού Αγιαξ και Αϊντχόφεν άφησαν βαθμούς στις έδρα των Φίτεσε (2-2) και Τβέντε (1-1) χθες το βράδυ. Η τρίτη από τις «μεγάλες» ομάδες της χώρας ρίχνεται στη μάχη σήμερα το μεσημέρι.

Με ανανεωμένο λουκ και τον Γιαπ Σταμ αντί του Τζιοβάνι Ντε Μπρόκχοστ στο τιμόνι, η Φέγενορντ περιμένει στο «Ντε Κάουπ» τη συμπολίτισσα Σπάρτα Ρότερνταμ. Μία ομάδα που επέστρεψε φέτος στα μεγάλα σαλόνια με στόχο να μην κινδυνεύσει ξανά.

Διατήρησε τον κορμό της, ενισχύθηκε με μεταγραφές σε θέσεις που έπρεπε, και δείχνει ικανή για μία αξιοπρεπή παρουσία στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Οσον αφορά στη Φέγενορντ τώρα, τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι απολύτως ενθαρρυντικά.

Εχασε σημαντικά κομμάτια του περσινού παζλ, την ώρα που και στα φιλικά της προετοιμασίας δεν άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Είναι δεδομένο πως ο Σταμ θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να δει στο γήπεδο αυτά που θέλει και έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για κόντρα.

 

Τελευταία Νέα