Προγνωστικά Στοιχήματος: Στα μέτρα του Αρη

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Στα μέτρα του Αρη

bet365

Mε 41 αγώνες ολοκληρώνεται απόψε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ και από αυτούς θα προκύψουν οι επιλογές μας για σήμερα από το Κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Βιτορούλ – Γάνδη στις 18:00, με τις δύο ομάδες να αφήνουν υποσχέσεις για πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. Σε αυτό συνηγορεί τόσο το σκορ του πρώτου αγώνα, όσο και η γενικότερη αγωνιστική τους συμπεριφορά. Την προηγούμενη Πέμπτη οι Βέλγοι έμοιαζαν ασταμάτητοι, βάζοντας πέντε γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στην πορεία έδειξαν να κατεβάζουν ταχύτητα, με το τελικό 6-3 να τους δίνει πάντως σαφέστατο πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Απόψε οι γηπεδούχοι οφείλουν να ρισκάρουν αν θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης τους αναλογούν, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν σημαντικά κενά στα μετόπισθεν. Βασιζόμενοι στο σενάριο αυτό αλλά και την αγωνιστική νοοτροπία που εμφανίζουν οι δύο αντίπαλοι, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για εικόνα ανάλογη με εκείνη του πρώτου αγώνα. Επιλογή το Over 3,5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Δύο ώρες αργότερα, ο Αρης καλείται να κάνει στη Λάρνακα ό, τι δεν έκανε πριν από επτά βράδια στη Θεσσαλονίκη. Οι παίκτες του Παντελίδη ήταν εξαιρετικοί στο τομέα της δημιουργία φάσεων, αλλά υστέρησαν στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας. «Κόλλησαν» έτσι στο 0-0 με την Α.Ε. Λεμεσού και απόψε στην Κύπρο οφείλουν να βρουν δίχτυα για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης. Βάσει των όσων είδαμε στο «Κλ. Βικελίδης», η ανωτερότητα του Αρη είναι δεδομένη στο ποιοτικό κομμάτι και το διπλό περνά σε πρώτο πλάνο.

Οι επιλογές μας κλείνουν στις 21:30, την ώρα που η Στουρμ Γκρατς περιμένει τη Χάουγκεσουντ. Οι Αυστριακοί πρέπει να αλλάξουν πολλά σε σχέση με την ήττα της Νορβηγίας αν θέλουν να έχουν τύχη. Είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ρίσκα μην έχοντας άλλη επιλογή, και εκεί θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν οι αντίπαλοί τους. Η Χάουγκεσουντ το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές, πατά καλύτερα στο χορτάρι, και είναι αρκετά ικανή στο δημιουργικό σκέλος. Όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, το Over φαντάζει αρκετά πιθανό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα