Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου για Κορίνθιανς

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου για Κορίνθιανς

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Δύο πρόσωπα εμφανίζει στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας η Κορίνθιανς. Παρουσιάζεται αποτελεσματική στο γήπεδό της ενώ ισχύει τι αντίστροφο μακριά από αυτή. Αυτό που δύσκολα αλλάζει είναι η αμυντική προσέγγιση που έχει στα παιχνίδια της. Ενδεικτικό του τρόπου που αγωνίζεται, είναι το γεγονός πως προέρχεται από έξι σερί Under 2.5 γκολ, όπως φαίνεται από τις βαθμολογίες.

Τέσσερα ματς φέτος στο πρωτάθλημα ως γηπεδούχος για την Κορίνθιανς και ο απολογισμός της είναι 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Στη δύναμη της έδρας στηρίζεται και σήμερα, απέναντι στη Φλαμένγκο. Ιδιαιτερότητα του αγώνα, το γεγονός πως για τη Φλαμένγκο – στην οποία προπονητής εδώ και λίγο καιρό είναι ο Ζόρσε Ζεσούς – ακολουθεί ματς για τη φάση των 16 του Κόπα Λιμπερταδόρες και ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται σε αλλαγές, με δεδομένη την απουσία του σημαντικού μεσοεπιθετικού Αρασκαέτα (4 γκολ σε 5 συμμετοχές) λόγω τραυματισμού.

Ο παράγοντας έδρα και οι αλλαγές που ενδέχεται να πραγματοποιήσει στην αρχική 11άδα η Φλαμένγκο, λόγω των υποχρεώσεων που ακολουθούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, δίνει τον πρώτο λόγο στη γηπεδούχο. Ο άσος του 2.80 στη Novibet, αποτελεί την επιλογή μας.

Μακράν του δεύτερου, η Γιου Σι Ντι διαθέτει τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών στα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Ιρλανδίας. Μία ισοπαλία και 10 ήττες ο απολογισμός της. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από τη Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενείται σήμερα. Οι γηπεδούχοι, που έχουν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ, αναμένονται με επιθετικό προσανατολισμό ώστε να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση νίκη και να διαχειριστούν έπειτα το αποτέλεσμα.

Περιμένοντας από τη Σάμροκ Ρόβερς να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και από τη στιγμή που παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου των εντός έδρας αγώνων της, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση πάνω από διπλασιασμό.

 

Τελευταία Νέα