Προγνωστικά στοιχήματος | Με την παράδοση της Καϊζερσλάουτερν

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με την παράδοση της Καϊζερσλάουτερν

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Πλέον έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Αρκετά πρωταθλήματα εκκίνησαν το προηγούμενο διήμερο, μεταξύ των οποίων και η Γ Γερμανίας. Το πλέον ίσως αναγνωρίσιμο όνομα στη λίγκα είναι η Καϊζερσλάουτερν, τέσσερις φορές πρωταθλήτρια στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα της οποίας προπονητής από τον Δεκέμβριο του 2018 είναι ο Σάσα Χίλντμαν, μετέχει μόλις για δεύτερη (σερί) σεζόν σε αυτή την κατηγορία. Πρωταγωνιστικοί οι στόχοι της, σήμερα κάνει πρεμιέρα στο γήπεδό της και την αναμέτρηση με την Ουντερχάκινγκ. Έναν αντίπαλο που κερδίζει εύκολα ως γηπεδούχος από το 1999 έως και σήμερα, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες. Μάλιστα, σε όλα αυτά τα ματς έχει σημειώσει τουλάχιστον από 4 γκολ. Κατά σειρά έφερε τα εξής αποτελέσματα: 4-2, 4-0, 4-0, 4-0.

Μία εμφατική νίκη θα είναι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν για την Καϊζερσλάουτερν, οι άνθρωποι της οποίας δεν προβληματίζονται σε καμία περίπτωση για τη μέτρια εικόνα που έδειξαν στα φιλικά προετοιμασίας. Δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα και επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.87 στη bwin.

Πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο Βέλγιο, με Γκενκ (πρωταθλήτρια) και Μαλίν (Κυπελλούχος) να διεκδικούν το Σούπερ Καπ. Η αναμέτρηση διεξάγεται στη φυσική έδρα της γηπεδούχου, εκεί που μετράει 5 σερί νίκες επί της σημερινής αντιπάλου. Είναι το πρώτο επίσημο ματς για αμφότερες, ωστόσο, στα φιλικά προετοιμασίας η Γκενκ έδειξε πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο (έδωσε 4 φιλικά και σημείωσε ισάριθμες νίκες). Αλλωστε, η Μαλίν άργησε πολύ φέτος να κάνει τον προγραμματισμό της, αφού υπήρχε το θέμα με την τιμωρία της για στημένους αγώνες, όπου και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την ΟΥΕΦΑ (δεν θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ) αλλά και από το Κύπελλο Βελγίου.

Οι γηπεδούχοι φαντάζουν πολύ πιο έτοιμοι αγωνιστικά και παίζουν εντός έδρας. Εχει λογική ο άσος στο ημίχρονο, από τη στιγμή που περιμένουμε από τη Γκενκ να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο από τα πρώτα λεπτά ενώ εναλλακτικά, μπορεί να γίνει παιχνίδι με ασιατικό χάντικαπ.

 

Τελευταία Νέα