Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία και ειδικά στοιχήματα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία και ειδικά στοιχήματα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Παραδοσιακά, η Ουάσινγκτον, στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ, θεωρείται ομάδα έδρας. Σε αυτήν στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό κάθε χρόνο ώστε να φτάσει στην εκπλήρωση των στόχων της και αυτό δεν φαίνεται πως θα αποτελέσει εξαίρεση φέτος. Πλέον παραμένει χωρίς νίκη για 5 εκτός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος (2 ισοπαλίες, 3 ήττες στο διάστημα αυτό). Ακόμα, η ομάδα της Πρωτεύουσας, δεν δείχνει και στην καλύτερή της κατάσταση αυτή την εποχή, με 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα χρονικά ματς.

Το τάιμινγκ δείχνει ευνοϊκό τη δεδομένη στιγμή για το Σινσινάτι, από το οποίο φιλοξενείται. Η τιμή νίκης του άνοιξε μάλιστα ως μεγάλο αουτσάιντερ και πλέον σε όλες τις στοιχηματικές προσφέρεται ως φαβορί. Το Σινσινάτι προέρχεται από δύο σερί νίκες (3-2 το Χιούστον, 2-1 στο Σικάγο), αποτελέσματα που έχουν συμβάλλει και στην τόνωση του ηθικού. Επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.45 στην Interwetten.

Τα ματς για την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι στο μεταξύ αυτά που κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ. Σε πολλά ματς το σκορ του πρώτου αγώνα έχει ξεκαθαρίσει και την υπόθεση πρόκριση.

Ενα από αυτά τα ζευγάρια, το Ιντερ Τούρκου – Μπρόντμπι. Η φιλοξενούμενη νίκησε 4-1 στο πρώτο ματς, στη Νορβηγία και ουσιαστικά σήμερα καλείται να κάνει απλά διαχείριση ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Σύμμαχος της για το σημερινό ματς, το γεγονός πως η Ιντερ Τούρκου αγνοεί τη νίκη σε προκριματικά Τσάμπιονς ή Γιουρόπα Λιγκ (2 ισοπαλίες και 7 ήττες ο συνολικός απολογισμός της).

Με την αγωνιστική τους φιλοσοφία θα πάμε σήμερα και το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί την επιλογή μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από την αναμέτρηση Πετροκούμπ – ΑΕΚ Λάρνακας. Περισσότερο στη δύναμη βασίστηκε στο πρώτο ματς η Πετροκούμπ, που εμφάνισε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της. Οι Κύπριοι είναι σε θέση να επικρατήσουν και στο εκτός έδρας ματς (νίκη με 1-0 στο εντός έδρας) και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Το διπλό, σε τιμές σωστού φαβορί, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα