Προγνωστικά στοιχήματος | Οι απουσίες βγάζουν σημείο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Οι απουσίες βγάζουν σημείο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί στην Α Βραζιλίας η Ιντερσανιονάλ. Ιδιαιτερότητα εν όψει της σημερινής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ατλέτικο Παραναένσε, το γεγονός πως κανείς από αυτούς δεν θα μπορέσει να προσφέρει. Πρόκειται ειδικότερα για τους Ροντρίγο Μολέντο (στόπερ), Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο (μέσος) και Πάολο Γκερέρο (φορ).

Επιπροσθέτως, ως φιλοξενούμενη υστερεί σημαντικά. Στα 12 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος αγνοεί τη νίκη, με έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες απολογισμό. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, είναι στοιχηματικός οδηγός και δίνουν το προβάδισμα νίκης στην Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία έχει συγκεντρώσει τους 9 από τους συνολικά 10 βαθμούς της στην κατηγορία, στα εντός έδρας ματς. Ως αυτού, επιλέγουμε τον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 1.73 στον Stoiximan.

Ματς με σαφές φαβορί και αυτό ανάμεσα σε Κρουζέιρο – Μποταφόγκο για την ίδια κατηγορία. Η γηπεδούχος βρίσκεται στις θέσεις υποβιβασμού και στοχεύει μόνο σε νίκη. Στα θετικά, το γεγονός πως θα έχει ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο (3-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Μποταφόγκο, παίρνει όμως τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και επιλέγουμε τον άσο σε τιμές φαβορί.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Κόπα Αφρικα και τον πρώτο χρονικά ημιτελικό μεταξύ Σενεγάλης – Τυνησίας. Ισορροπημένο φαινομενικά ματς, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Τυνησία άλλωστε δύσκολα ανοίγει το ρυθμό στο παιχνίδι της ενώ και η Σενεγάλη δεν είναι ομάδα που θα πάρει αλόγιστα ρίσκα. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία, ένα σημείο που η Σενεγάλη αγνοεί εδώ και 11 αγώνες (10 νίκες και 1 ήττα στο διάστημα αυτό) σε επίσημο ή φιλικό επίπεδο, θεωρώντας πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες το ματς να κριθεί στην παράταση και τα πέναλτι, με την ισοπαλία να προσφέρεται σε απόδοση τριπλασιασμού και πάνω.

 

Τελευταία Νέα