Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές στο Κόπα Αφρικα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Επιλογές στο Κόπα Αφρικα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι ομάδες που θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Κόπα Αφρικα θα προκύψουν σήμερα, μετά και τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγώνων για τη φάση των «8». Σενεγάλη και Νιγηρία είναι οι δύο ομάδες που έχουν πάρει από χθες την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η Σενεγάλη θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία, αναμέτρηση που διεξάγεται και πρώτη χρονικά. Η Αλγερία έχει κάνει εντυπωσιακό τουρνουά. Εχει φτάσει έως εδώ με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να δεχθεί γκολ και με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στα δύο πιο πρόσφατα. Στο τελευταίο, επικράτησε 3-0 της Γουϊνέας, ένα ματς που κυριάρχησε από την αρχή και πιστοποίησε έτσι την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή.

Απλά αποτελεσματική έχει παρουσιαστεί η Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία σε αυτή τη διοργάνωση έχει πάρει ελάχιστα ρίσκα και παίζει έχοντας σαφή αμυντικό προσανατολισμό. Κάτι τέτοιο αναμένεται και σήμερα, να θελήσει περισσότερο να «κλέψει» το παιχνίδι παρά να το κερδίσει. Η εικόνα των δύο αντιπάλων από την αρχή της διοργάνωσης δίνει στην Αλγερία τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη-πρόκριση και το διπλό του 2.18 στην Betshop αποτελεί την επιλογή μας.

Οσοι φυσικά δεν θέλουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με το Κόπα Αφρικα, υπάρχει πλήθος αγώνων από την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και Φρουτάκια δωρεάν.

Εμείς θα συνεχίσουμε τις επιλογές μας από τη διοργάνωση του Κόπα Αφρικα και τον άλλο προημιτελικό της ημέρας, Μαδαγασκάρη – Τυνησία. Η Μαδαγασκάρη έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη διοργάνωση, όμως έχει δείξει πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι όταν πιέστηκε. Η Τυνησία έχει την ποιότητα των παικτών στην επίθεση να αξιοποιήσει τα όποια λάθη, όμως και εκείνη με τη σειρά της έχει θέματα στην άμυνα (g/g τα 3 από τα 4 φετινά).

Περιμένοντας ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μετρώντας τη μέχρι στιγμής πορεία και των δύο, επιλέγουμε το G/G, σε απόδοση σχεδόν δυόμισι μονάδων.

 

Τελευταία Νέα