Προγνωστικά στοιχήματος | Κόπα Αφρικα και Βραζιλία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Κόπα Αφρικα και Βραζιλία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η διοργάνωση των εκπλήξεων, μπορεί να θεωρηθεί το Κόπα Αφρικα 2019, που διεξάγεται στην Αίγυπτο. Τελευταίο «θύμα» η διοργανώτρια, που έμεινε εκτός στη φάση των 16 από τη Νότιο Αφρική, από την οποία ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο τέλος. Είχε προηγηθεί χρονικά η πρόκριση της Μαδαγασκάρης επί του ΛΔ Κονγκό και αποκλεισμός του Μαρόκο από την Μπενίν (στη διαδικασία των πέναλτι).

Το Μαρόκο είχε προκριθεί μάλιστα από τη φάση των ομίλων με 3/3 νίκες ενώ το γκολ από την Μπενίν, ήταν το πρώτο που δέχθηκε συνολικά στη φετινή τελική φάση, αλλά στάθηκε ικανό να πετάξει εκτός της ομάδα την οποία έχει εκπροσωπήσει 37 φορές κατά το παρελθόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που πλέον θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακού, όπως μπορείτε να δείτε στην ενότητα μεταγραφές.

Δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνουν σήμερα τη φάση των 16 στο Κόπα Αφρικα 2019. Το Μάλι αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού και η Γκάνα την Τυνησία. Από το δεύτερο ματς προκύπτει επιλογή στοιχήματος και ειδικότερα ο άσος, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.40 στη Winmasters.

Τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες για την Γκάνα στα 6 πιο πρόσφατα ματς (5 επίσημα και 1 φιλικό), διάστημα στο οποίο διατηρεί το αήττητο, δείγμα της φόρμας της. Εχει φτάσει έξι σερί φορές στα ημιτελικά και έχει πρωταγωνιστικό στόχο στη φετινή διοργάνωση. Αντίστοιχο το αήττητο σερί και της Τυνησίας, η οποία ολοκλήρωσε με 3 ισοπαλίες τη φάση των ομίλων. Υπαρκτό το πρόβλημα στην επίθεση τη στιγμή που για το σημερινό ματς είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Καζρί, του παίκτη που κάνει τη διαφορά. Λόγω φόρμας και ρόστερ, ρισκάρουμε σε ενδεχόμενη επικράτηση της Γκάνας.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από τη Β Βραζιλίας και τον αγώνα Σάο Μπέντο – Σπορτ Ρεσίφε. Στην παραμονή στοχεύει η γηπεδούχος και στην άμεση επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία η Σπορτ Ρεσίφε. Η φιλοξενούμενη έχει παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της και το ματς εξαρτάται από την απόδοσή της. Επιλέγουμε το διπλό, σε απόδοση διπλασιασμού και πάνω.

 

Τελευταία Νέα