Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικό στοίχημα στον τελικό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ειδικό στοίχημα στον τελικό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τη δυνατότητα να κατακτήσει για ένατη φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2007 το Κόπα Αμέρικα, έχει σήμερα η Βραζιλία. Είναι η διοργανώτρια και έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση απέναντι στο Περού, το οποίο αντιμετώπισε και στη φάση των ομίλων, παίζοντας ίσως το καλύτερο παιχνίδι της στη φετινή διοργάνωση στη νίκη με 5-0.

Από το 1960 έως και σήμερα, Βραζιλία – Περού έχουν τεθεί αντιμέτωπες 11 φορές και η «σελεσάο» μετράει 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης). Είναι η πρώτη φορά βέβαια που θα αναμετρηθούν στον τελικό.

Είναι ο ένας από τους τρεις τελικούς που διεξάγονται σήμερα και φυσικά περιλαμβάνονται στο Κουπόνι ΟΠΑΠ. Στη ζώνη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής διεξάγεται ο τελικός του Γκολντ Καπ μεταξύ Μεξικό – ΗΠΑ ενώ στο Μουντιάλ Γυναικών, οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ολλανδία.

Ο πρώτος τελικός, του Κόπα Αμέρικα, είναι αυτός που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά και σε μία επιλογή ρίσκου, επιλέγουμε τη νίκη της Βραζιλίας και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.75 στη bwin.

Το Περού, με εξαίρεση τον ημιτελικό με τη Χιλή (3-0), έχει εμφανίσει πολλά κενά στο παιχνίδι του και κυρίως έδειξε πρόβλημα όταν πιέστηκε. Όπως και στο ματς για τους ομίλους, έτσι και τώρα περιμένουμε από τη Βραζιλία να μπει επιθετικά και να θελήσει να βάλει από την αρχή στην εξίσωση του αγώνα τον κόσμο. Είναι λογικό να έχει προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και σταδιακά να βρίσκει περισσότερους χώρους.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Κόπα Αφρικα και τον αγώνα Μαδαγασκάρη – ΛΔ Κονγκό για τη φάση των «16». Η τυπικά γηπεδούχος έχει κάνει την έκπληξη μέχρι στιγμής, όμως θεωρούμε πως έπιασε ταβάνι με την απόδοσή της. Το ΛΔ Κονγκό διαθέτει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και περιμένουμε να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο. Σε τιμές πάνω από διπλασιασμό το διπλό, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Τελευταία Νέα