Προγνωστικά στοιχήματος | Μεγάλο αήττητο σερί και απόδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Μεγάλο αήττητο σερί και απόδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Κόπα Αφρικα 2019 η ομάδα του Καμερούν. Κάτοχος της τελευταίας διοργάνωσης το Καμερούν, στο οποίο προπονητής είναι ο Κλάρενς Ζέεντορφ από τον Αύγουστο του 2019, διεύρυνε πλέον στα 9 ματς το αήττητο σερί της σε τελική φάση Κόπα Αφρικα.

Εννέα αγώνες στο σύνολο έχει δώσει από το 2015 και μετά και ο απολογισμός της είναι 4 νίκες και 5 ισοπαλίες (σε κανονική διάρκεια αγώνα).

Σήμερα αντιμετωπίζει μία ομάδα από την οποία δυσκολεύεται την τελευταία 20ετία. Παίζει με τη Νιγηρία, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των 16. Σε 4 ματς από το 2000 έως και σήμερα, το Καμερούν μετράει 3 ήττες και 1 ισοπαλία ως αντίπαλος της Νιγηρίας (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης).

Το Νιγηρία – Καμερούν, είναι το ένα από τα δύο ματς της ημέρας για τη φάση των 16 του Κόπα Αφρικα και προσφέρονται σε όλες τις στοιχηματικές.

Υπολογίζοντας την αγωνιστική παρουσία και των δύο ομάδων από την αρχή του τουρνουά έως και σήμερα, επιλέγουμε το διπλό του Καμερούν, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 3.30 στο Pamestoixima.gr και αξίζει το ρίσκο.

Από την ίδια διοργάνωση και το άλλο ματς της ημέρας, μεταξύ Αιγύπτου – Νοτίου Αφρικής, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Η διοργανώτρια είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου από την έναρξη της διοργάνωσης. Η μέχρι στιγμής πορεία της Αιγύπτου, το επιβεβαιώνει. Πραγματοποίησε ουσιαστικές εμφανίσεις και έδειξε κυρίως πως ξέρει να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα όταν προηγείται στο σκορ.

Η Νότιος Αφρική ηττήθηκε στα δύο από τα τρία φετινά ματς για τη φάση των ομίλων και όπως και τη σημερινή της αντίπαλο, την χαρακτηρίζει το Under. Επιλέγουμε ένα combo στοίχημα από την αναμέτρηση, τον άσο σε συνδυασμό με Under 3.5 σε μία προσπάθεια να μεγαλώσουμε την απόδοση, από τον απλό άσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα