Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στη Νορβηγία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία στη Νορβηγία

bet365

Μόνο μία νίκη εκτός έδρας σε επίπεδο Α κατηγορίας μετράει από τον Απρίλιο του 2015 η Μιοντάλεν. Αυτή σημειώθηκε μάλιστα φέτος. Σε αυτό το διάστημα έχει δώσει σύνολο 21 ματς και ο απολογισμός της είναι 1 νίκη, 8 ισοπαλίες και 12 ήττες. Φέτος και σε 6 ματς που έχει δώσει μακριά από την έδρα της έχει δεχθεί στα 4 από αυτά τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Σήμερα έχει υποχρεώσεις στην έδρα της Μπραν. Η γηπεδούχος προέρχεται από ισοπαλία με την Μόλντε, ένα αποτέλεσμα που έχει φτιάξει την ψυχολογία της. Με δεδομένο πως στην έδρα της παρουσιάζεται ανταγωνιστική και αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που υστερεί εκτός έδρας, ο άσος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Επιλέγουμε τον άσο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.83 στην Betshop.

Για όσους αναζητούν την καλύτερη δυνατή απόδοση, ένα εργαλείο είναι η σύγκριση αποδόσεων στοιχηματικών.

Δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει στον βαθμό που θα ήθελε τον παράγοντα έδρα η Τρόμσο (2 νίκες, 4 ήττες), η οποία εξακολουθεί να εμφανίζει πολλά κενά στα μετόπισθεν, όπως επιβεβαίωσε στο τελευταίο χρονικά ματς και την ήττα από τη Λίλεστρομ (0-4). Εχει δεχθεί γκολ στα 11 από τα 13 φετινά ματς και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Α Νορβηγίας.

Η Σάρπσμποργκ, την οποία υποδέχεται, είναι η μία από τις δύο ομάδες της κατηγορίας χωρίς εκτός έδρας νίκη (3 ισοπαλίες και 2 ήττες), όμως το τάιμινγκ που βρίσκεται, μοιάζει ως το κατάλληλο για να πάρει σήμερα την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα της. Γενικά είναι ομάδα με μεγάλη ικανότητα στην επίθεση και μπορεί να αξιοποιήσει την ευάλωτη αμυντική γραμμή της Τρόμσο.


Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό της Σάρπσμποργκ σε απόδοση που αγγίζει τις δυόμισι μονάδες. Με τις δύο αυτές επιλογές, τον άσο ημίχρονο της Μπραν και τη νίκη της Σάρπσμποργκ στην έδρα της Τρόμσο, ολοκληρώνουμε τις επιλογές στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα