Προγνωστικά στοιχήματος | Κίνητρο και ρίσκο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Κίνητρο και ρίσκο

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Παραδοσιακά, Ισπανία και Γερμανία είναι δύο από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στις μικρές ηλικιακές ομάδες. Αλλωστε, οι σύλλογοι των χωρών τους δίνουν συνεχώς ευκαιρίες στους παίκτες. Οι περισσότεροι από όσους βρίσκονται στην αποστολή του Euro U21, αγωνίζονται βασικοί ή έχουν πολύ ενεργό ρόλο στις ομάδες τους.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα το βράδυ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε επίπεδο Ελπίδων (U21) για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Το 2017, η Γερμανία είχε επικρατήσει 1-0 και είχε κατακτήσει τον τίτλο. Τέσσερις οι παίκτες που αγωνίζονται στη διοργάνωση του 2019 από εκείνη την ομάδα ενώ επτά είναι οι ίδιοι παίκτες από την Ισπανία.

Η τυπικά γηπεδούχος Ισπανία θα θελήσει όπως είναι φυσικό τη ρεβάνς για την ήττα της αμέσως προηγούμενης διοργάνωσης και στα δύο πρόσφατα ματς έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Η Γερμανία βέβαια παρουσιάζει πιο σταθερό πρόσωπο από την έναρξη της διοργάνωσης και τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν είναι η ταχύτητα, η δύναμη, το αδιάκοπο τρέξιμο και η εξαιρετική συμπεριφορά επιθετικά.

Ο τελικός είναι το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πολυπληθές πρόγραμμα και προσφέρεται σε όλες τις στοιχηματικές. Με το ανάλογο ρίσκο, το διπλό του 3.57 στο Pamestoixima.gr, αποτελεί την επιλογή μας. Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα σε δύο ικανότατες ομάδες, όμως οι αποδόσεις αδικούν τη Γερμανία.

Στο Κόπα Αφρικα, ολοκληρώνεται η τρίτη και τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Μεταξύ των αγώνων το Μπουρουντί – Γουινέα, με τη φιλοξενούμενη να θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί σίγουρα.

Η Γουινέα δεν έχει δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Παρότι σήμερα θα λείψει ο Κεϊτά (της Λϊβερπουλ), περιμένουμε να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα της και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Επιλέγουμε έτσι το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε τιμές φαβορί.

 

Τελευταία Νέα