Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος τετράδας για Ουρουγουάη

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ασος τετράδας για Ουρουγουάη

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, διεκδικούν σήμερα Ουρουγουάη και Περού στο μεταξύ τους ματς. Ο νικητής, θα βρει στους «4» τη Χιλή, η οποία τα ξημερώματα απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι την Κολομβία. Πιθανότερος αντίπαλος στα ημιτελικά για την κάτοχο Χιλή, μοιάζει η Ουρουγουάη. Η ομάδα της οποίας προπονητής είναι από τον Μάρτιο του 2006 ο Οσκαρ Ταμπάρεζ, έχει δείξει καλύτερα στοιχεία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση από το Περού και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Το Περού έδειξε πολλά προβλήματα στο τελευταίο χρονικά ματς και την ήττα από τη Βραζιλία (0-5) ενώ είχαν φανεί κενά στο αμυντικό κομμάτι και στην επικράτηση επί της Βολοβίας (3-1) στο αμέσως προηγούμενο. Επιπροσθέτως, σήμερα έχει να αντιμετωπίσει και μία σημαντικότατη απουσία από την επίθεση, του Τζέφερσον Φαρφάν, λόγω τραυματισμού.

Στα θετικά για την Ουρουγουάη εν όψει του σημερινού μεταξύ τους ματς συγκαταλέγεται και η πρόσφατη παράδοση, με απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα στα 5 πιο πρόσφατα (από το 2011 και μετά). Επιλέγουμε τον άσο, σε απόδοση 1.76 στον stoiximan.

Ο ημιτελικός του Κόπα Αμέρικα ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, το οποίο περιλαμβάνει σε επίπεδο εθνικών ομάδων και αναμετρήσεις από το Κόπα Αφρικα. Μεταξύ των αγώνων, το Καμερούν – Γκάνα, ομάδων με πρωταγωνιστικές βλέψεις στη διοργάνωση. Επιθετικό το πλάνο της Γκάνας, έχει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση αλλά δεν είναι και η πιο αξιόπιστη αμυντικά. Ποιοτικοί παίκτες μεσοεπιθετικά και στο Καμερούν και η λογική λέει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σκοράρουν και οι δύο, με το G/G να αποτελεί την επιλογή μας.

Ολοκληρώνουμε από την ίδια διοργάνωση και το πρώτο χρονικά ματς, ανάμεσα σε Μαυριτανία – Ανγκόλα. Η τυπικά γηπεδούχος είναι ομάδα που έχει επιθετική διάθεση αλλά δέχεται με μεγάλη ευκολία φάσεις. Η Ανγκόλα μπορεί να αξιοποιήσει τα πολλά κενά που θα βρει και να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει βήμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

 

Τελευταία Νέα