Προγνωστικά στοιχήματος | Αντίδραση, φιλοσοφία και φόρμα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Αντίδραση, φιλοσοφία και φόρμα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στα δύο πρώτα ματς για τον όμιλό της, η Αργεντινή δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες και να δικαιολογήσει τον τίτλο ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Την ήττα από την Κολομβία (0-2) στην πρεμιέρα ακολούθησε η ισοπαλία με την Παραγουάη (1-1). Ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει υπερβολικά μόνος του ενώ το πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι είναι εμφανές.

Είναι ομάδα που σύμφωνα με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να αποδώσει καλύτερα επιθετικά, παρά αμυντικά. Αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος που στη σημερινή αναμέτρηση με το Κατάρ ο προπονητής της (Λιονέλ Σκαλόνι) θα παρατάξει την ομάδα με 4-3-1-2 και τον Μέσι πίσω από τους δύο καθαρούς φορ.

Περιμένουμε έτσι σήμερα την Αργεντινή να μπει με φουλ επιθετική διάθεση, να ασκήσει πίεση στην αντίπαλη περιοχή και να ζητήσει από την αρχή το γκολ που θα την «απελευθερώσει» αγωνιστικά. Εφόσον επικρατήσει τώρα, προκρίνεται στα προημιτελικά.

Περιμένοντας από την Αργεντινή να δείξει επιτέλους το πραγματικό της πρόσωπο και να μπει αποφασισμένη, ρισκάρουμε με το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 2.40 στη Novibet. Στον γρήγορο ρυθμό και στα γκολ μπορεί να συμβάλλει άλλωστε και το Κατάρ.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος ΟΠΑΠ από την ίδια διοργάνωση και την άλλη αναμέτρηση του ομίλου μεταξύ Κολομβίας – Παραγουάης. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν ήδη προκριθεί και θα έχουν κάποιες αλλαγές στην 11άδα, κυρίως για να προφυλαχθούν όσοι έχουν δεχθεί κίτρινη κάρτα και ο τερματοφύλακας Οσπίνα που αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα.

Η Παραγουάη είναι αυτή που «καίγεται» και είναι αναγκασμένη να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει σιγουριά. Πολύ λογική επιλογή το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το G/G μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από το πρωτάθλημα Ισλανδίας και τη συνάντηση Χαφνιάρφιοντουρ – ΚΡ Ριέκαβικ. Η φιλοξενούμενη είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με πέντε σερί νίκες, τη στιγμή που η γηπεδούχος δεν εμπνέει αμυντική σιγουριά. Επιλέγουμε το διπλό, σε απόδοση δυόμισι μονάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα